ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Φέλιξ Μπρίχ διορίστηκε για τον τελικό

 

To πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του με την Ένωση να στέφεται πρωταθλήτρια για 13η φορά στην ιστορία της. 

Αυτό που έχει μείνει είναι το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να θέλουν να το κατακτήσουν για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν για να πετύχουν το double μετά από το μακρινό 1977-78 και οι δεν για να κατακτήσουν έναν τίτλο μέσα στην χρονιά. 

Διαιτητής της αναμέτρησης 

Σήμερα η ΚΕΔ ανακοίνωσε τον διαιτητή που θα σφυρίξει τον μεγάλο τελικό. Ο οποίος ήταν ο Φέλιξ Μπρίχ.

Βοηθοί του θα είναι ο Μάρκ Μπόρσχ και ο Στέφαν Λούπ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Άγγελος Ευάγγελου.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Πέρι Γκίντερ και βοηθός του θα είναι ο Βασίλης Νικολακάκης 

Η πορεία του Φέλιξ  Μπρίχ 

Ξεκίνησε να διαιτητεύει στην Budesliga το 2004 και του απονεμήθηκε το σήμα το 2007 

Ο πρώτος του διεθνής αγώνας ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρουμανία με το Λουξεμβούργο για την προκριματική φάση του Euro 2008.

Την περίοδο 2011-12 σφύριξε  το μεγάλο ντέρμπι στην Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα για την ημιτελική φάση του Uefa Champions League.

Στις 14 Μαϊου   διαιτήτευσε τον τελικό του Uefa Europa League ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Μπενφίκα στην Βαρσοβία.

Ο επόμενος του τελικός ήταν τρία χρόνια αργότερα το 2017 για λογαριασμό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης στον αγώνα Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάρντιφ.  

Την φετινή χρονιά έχει σφυρίξει πέντε αγώνες της Budesliga, δύο τις Budesliga 2, έναν στο Κύπελλο Γερμανίας  και έναν της Super League. 

Οι περισσότερες κίτρινες κάρτες που έχει μοιράσει είναι έξι. Στον αγώνα Μπόχουμ- Βόλφσμπουργκ,(Budesliga) Λειψία- Ντόρτμουντ(Κύπελλο Γερμανίας) και  στο Ανόβερο- Σαντχάουζεν(Budesliga 2), ενώ η μοναδική κόκκινη κάρτα που έχει μοιράσει ήταν στο ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"  

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι κατατάσσεται στην κατηγορία διαιτητών elite. 

 Φέλιξ Μπρίχ και Super league 

Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που θα διαιτητεύσει στην χώρα μας. 

Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος αγώνας στην χώρα μας ήταν τον Ιανουάριο του 2021 σε νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 επί του ΠΑΟΚ στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Την επόμενη σεζόν για το Άρης- ΠΑΟΚ 0-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Σφύριξε για άλλη μια φορά το ίδιο ματς για τα play off με τον Άρη να επικρατεί με 1-0 στο γήπεδο του. Ο τελευταίος του αγώνας ήταν φέτος στις 8 Μαϊου  στον μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν 1-0 στην έδρα τους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code