ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

7η μέρα play-offs της Euroleague: Πάλι break η Ρεάλ - Μεγάλη νίκη για τη Μακάμπι

Σε game 5 θα οδηγηθούν και οι δύο συναρπαστικές σειρές. 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μακάμπι το παιχνίδι με τη Μονακό κερδίζοντας με 35 πόντους. Παράλληλα στην σειρά των... breaks η Ρεάλ πήρε δεύτερο συνεχόμενο διπλό με την τύχη της σειράς να κρίνεται στη Μαδρίτη.

Μακάμπι - Μονακό 104-69: Επιβλητική νίκη, την άλλη βδομάδα στο Μονακό θα κριθεί η σειρά

Πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα του Όντεντ Κάτας. Έπειτα από την ψυχρολουσία πριν δύο μέρες, η Μακάμπι φάνηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και πήρε σπουδαία νίκη. Έτσι, την ερχόμενη εβδομάδα στη Γαλλία μένει να φανεί ποια ομάδα από τις δύο θα προκριθεί στο final four. Χαρακτηριστικό ότι σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι, Μπράουν και Μπόλντουιν είχαν συνδυαστικά 41 πόντους με 15/26 σουτ και ήταν καθοριστικοί για τη νίκη. 

Μένει να δούμε ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στο final four του Κάουνας όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε.


Παρτίζαν - Ρεάλ 78-85: Νίκησε και όλα ανοιχτά για το πέμπτο παιχνίδι

Μεγάλη νίκη, ακόμα μία, σημείωσε η Ρεάλ δίνοντας ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στην εκπληκτική αυτή σειρά. Η ομάδα του Τσους Ματέο πήρε δεύτερο συνεχόμενο διπλό με την τύχη της σειράς να κρίνεται στη Μαδρίτη. Για τους νικητές από 15 σκόραραν οι Ταβάρες και Χάνγκα, ενώ Μούσα και Ντεκ είχαν 14 πόντους έκαστος.

Ο νικητής του game 5 στη Μαδρίτη θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στον δρόμο για τον τελικό της Ευρωλίγκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code