ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

AEK-Βόλος 4-0: Η Βασίλισσα φόρεσε για 13η φορά το στέμμα της


H AEK επικράτησε 4-0 επί του Βόλου στο "Opap Arena" για την τελευταία αγωνιστική των play off και κατέκτησε τον 13ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Η Ένωση  έδειξε, θέληση, αποφασιστικότητα,  πάθος ,επέβαλε το ρυθμό της και με κυριαρχικό παιχνίδι πήρε το πιο κρίσιμο παιχνίδι στην χρονιά. 

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου προσπάθησε με αντεπιθέσεις να γίνει απειλητική, δίχως όμως να καταφέρει πολλά πράγματα.

Α'  ημίχρονο 

Μόλις στο δεύτερο λεπτό θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ευκαιρία του αγώνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Γκατσίνοβιτς επιχείρησε το σουτ από δύσκολη γωνία, με τον Αυγερινό να αποκρούει την μπάλα.

Στην πορεία του παιχνιδιού η Ένωση είχε την κυριαρχία του παιχνιδιού, ενώ ο Βόλος έμεινε πίσω από τις γραμμές του, ώστε να βγει με προϋποθέσεις στην κόντρα.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, όταν ο Γιόνσον έκανε το σουτ ο Έλληνας πορτιέρο απέκρουσε την μπάλα, σε δεύτερο χρόνο ο Γκατσίνοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Ευάγγελος Μανούχος υπέδειξε τον επιθετικό της Ένωσης σε θέση οφσάιντ. 

Δύο λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ. Ο Γιόνσον τροφοδότησε την μπάλα στον Χατζισαφί, εκείνος με συρτή μεταβίβαση βρήκε τον Ζούμπερ και από κενή εστία έδωσε στην ομάδα του κεφάλι στο σκορ. 

Μετά το γκολ που επιτεύχθηκε, ο Βόλος προσπάθησε με πίεση να κλέψει για να βγει στις αντεπιθέσεις, όσο αφορά την Ένωση παρέμεινε στο πλάνο που είχε από την αρχή του παιχνιδιού. 

Στο 33΄ο Γκατσίνοβιτς αύξησε την διαφορά , όταν μετά από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, ο Ζούμπερ βρήκε τον Γκατσίνοβιτς και εκείνος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Δεν πραγματοποιήθηκε κάποια άλλη ευκαιρία και έτσι οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα με την Ένωση να προηγείται 2-0 επί της ομάδας της Μαγνησίας. 

Β' ημίχρονο 

Στην αρχή της επανάληψη δεν άλλαξε κάτι όσο αφορά την τακτική των δύο ομάδων, με την Ένωση να διατηρεί την κυριαρχία του παιχνιδιού και ο Βόλος με αμυντική πίεση να προσπαθεί να κλέψει για να βγει στην κόντρα. 

Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού σήμανε και το τρίτο γκολ του Δικέφαλου, όταν ο Λιβάι Γκαρσία και Πινέδα συνεργάστηκαν άρτια μεταξύ τους, ο Μεξικανός πρόλαβε την έξοδο του Αυγερινού και με ένα όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ελίασον στο 64΄ βρήκε χώρο έξω απ' την μεγάλη περιοχή, εξαπέλυσε μια οβίδα, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. 

Στο 85΄η Ένωση πέτυχε και τέταρτο τέρμα. Ο Ελίασον εκτέλεσε με σέντρα το φάουλ, ο Σιμάνσκι ήταν ο αποδέκτης της φάσης και από κοντινή απόσταση αύξηση την διαφορά των τερμάτων. 

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ματέο Φερνάντες έκανε το σουτ από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Αυγερινός είχε απάντηση.

Καμία  άλλη ευκαιρία  δεν πραγματοποιήθηκε και έτσι το 4-0 έμεινε μέχρι το τέλος.  

Ενδεκάδες 

ΑΕΚ(Ματίας Αλμέιδα) (4-3-1-2) Αθανασιάδης, Ρότα,(Σιντιμπέ 67΄) Βίντα, Μουκουντί,(Τζαβέλλας 67΄) Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμπραμπατ,(Ελίασον 52΄) Γκατσίνοβιτς,(Πινέδα 52΄) Γιόνσον, Ζούμπερ,(Φερνάντες 52΄) Γκαρσία

Βόλος( Κώστας Μπράτσος) (4-3-3) Αυγερινός, Πίρινεν, Ασλανίδης, Άλχο, Τσοκάνης, Μεταξάς,(Τσελεμπάκης 81΄) Κάτσε(Οικονομόπουλος 63΄) Τάχατος, Σι,(Καρτάλης 46΄) Άλχο, Γκάγκι(Τριανταφύλλου 75΄) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code