ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1: Πήρε το «διπλό» και την 3η θέση


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-1 του ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι με γκόλ του Σαμασέκου στο 33ο λεπτό, πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο της Τούμπας, τερματίζοντας στην 3η θέση με 73 βαθμούς. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ έμεινε 4ος με 67 βαθμούς, έχοντας μπροστά του τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ (24/5), εκεί που θα κριθεί τελικά το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League. 

Το παιχνίδι

Μόλις στο 5ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού, με τον Κωνσταντέλια να τροφοδοτεί τον Μπράντον Τόμας μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σούτ του Ισπανού επιθετικού απέκρουσε με δυσκολία ο Τζολάκης. Στο 20΄ ο Ολυμπιακός απάντησε στις ευκαιρίες, με τον Φορτούνη να συνεργάζεται όμορφα με τον Μακαμπού, να επιχειρεί και ένα σούτ, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει τον Κοτάρσκι, ο οποίος απέκρουσε την μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα, μετά από οργανωμένη επίθεση του δικεφάλου, ο Μπίσεσβαρ μπήκε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή, αλλά το σούτ του δεν ήταν καλό, με τον Τζολάκη να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα. Στο 28' ο Φορτούνης πάσαρε πανέξυπνα στον Μπιέλ, το σούτ του Ισπανού όμως απέκρουσε ξανά ο Κοτάρσκι, διώχνοντας σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ζίβκοβιτς επιχείρησε ένα όμορφο μακρινό σούτ, με τον Τζολάκη να μπλοκάρει την μπάλα με δυσκολία.

Στο 33' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκόρ! Ο Ροντινέι σέντραρε από τα δεξιά, με τον Σαμασέκου να προλαβαίνει τον Ίγκανσον και με κεφαλιά να ανοίγει το σκόρ για τους πειραιώτες. Οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τους ερυθρόλευκους να προηγούνται με 0-1. Στο 75 ο δικέφαλος προσπάθησε να ισοφαρίσει, με τον Κεντζιόρα όμως να μην μπορεί να σκοράρει σχεδόν αφύλακτος μέσα από την περιοχή, μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Τάισον. 

Οι ασπρόμαυροι πίεσαν στα τελευταία λεπτά, χάνοντας καλή ευκαιρία με τον Κωνσταντέλια στο 91' το σούτ του οποίου κατέληξε λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Βρουσάι λίγο έλειψε να βάλει την ομάδα του δύο γκόλ μπροστά, όμως το σούτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Κοτάρσκι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code