ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός : Έργα και ημέρες των παιχτών που έχουν δοθεί δανεικοί


Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και σε λίγες εβδομάδες θα μάθουμε, ποιά ομάδα θα κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο του πρωταθλητή και ποια ομάδα αυτόν του κυπέλλου. 

Πέρα από το αμιγώς αγωνιστικό μέρος όμως, οι σύλλογοι έχουν αρχίσει ήδη να κοιτάζουν την επόμενη μέρα και τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες φυσικά βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήδη έχει βγεί στην αγορά και αναζητάει τον επόμενο προπονητή του.

Θα είναι ο Τζενάρο Γκατούζο ; Πιθανότατα! Θα είναι κάποιος άλλος; Μπορεί. Το σίγουρο είναι πως όποιος κι αν είναι ο νέος ερυθρόλευκος τεχνικός, θα έχει να διαχειριστεί και να αποφασίσει για ένα (ήδη) μεγάλο ρόστερ στο οποίο θα προστεθούν και οι δανεικοί που επιστρέφουν. Ποιοί παίχτες έχουν πάει όμως δανεικοί και τι ακριβώς έχουν κάνει στις ομάδες τους; 

Φίλιπ Ζίνκερνάγκελ (Στάνταρ Λιέγης) 

Πρώτος και ...καλύτερος ο Δανός άσος, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν στο Βέλγιο. Μετά από μία απογοητευτική χρονιά πέρσι, στην οποία η Σταντάρ απέφυγε την τελευταία στιγμή τον υποβιβασμό, ο σύλλογος της Λιέγης φέτος πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία, κυνηγώντας την είσοδο της στην τετράδα της βέλγικης λίγκας. 

Ο πρώην παίχτης του Ολυμπιακού έχει συμβάλει καθοριστικά στην πορεία της ομάδας του, έχοντας 25 συμμετοχές (24 στην αρχική 11αδα!), 3 ασίστ και 9 γκόλ. Στα περισσότερα ματς έχει αγωνιστεί ως 10αρι. Χρόνο συμμετοχής έχει πάρει και ως αριστερό εξτρέμ και ως δεύτερος επιθετικός.

Αχμέτ Χασάν (Κόνιασπορ)

Πολύ καλή σεζόν πραγματοποιεί και ο Χασάν με την φανέλα της Κόνυασπορ! Ο Αιγύπτιος φορ είναι πρώτος σκόρερ για την ομάδα του, έχοντας 10 γκόλ σε 25 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 21 από αυτές τον βρήκαν στην αρχική 11αδα. Ο Αιγύπτιος φορ δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις, εκ νέου μία θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ, κάνοντας δεύτερη συνεχόμενη καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Χένρι Ονιεκούρου (Ντέμιρσπορ)

Η Αντάνα Ντεμίρσπορ πραγματοποιεί εκπληκτική χρονιά στην Τουρκία, με τον Ονιεκούρου να έχει συμβάλει σε αυτό, έχοντας 26 συμμετοχές, 6 γκόλ και 2 ασίστ, αγωνιζόμενος κυρίως στην θέση του αριστερού εξτρέμ. 

Μαντί Καμαρά (Ρόμα)

Δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της Serie A o Μαντί, ο οποίος αναμένεται το επόμενο διάστημα να επιστρέψει στον Πειραιά. 

Ο 26χρονος μέσος έχει 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (7 φορές έχει ξεκινήσει βασικός) και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας των Τζιαλορόσι, οι οποίοι δεν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που υπάρχει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Μαμαντού Κανέ (Πάφος) 

Άλλος ένας δανεικός από τον Ολυμπιακό που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά. Τα πλέι οφ στην Κύπρο εξελίσσονται σε θρίλερ και η Πάφος είναι μια ανάσα από την είσοδο της στην 3αδα και την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Ο διεθνής μέσος από την Γουινέα αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του, έχοντας 30 συμμετοχές και 3 γκόλ σε όλες τις διοργανώσεις. 27 φορές έχει ξεκινήσει ως βασικός έχοντας τον ρόλο του αμυντικού μέσου.

Πιέρ Κουντέ (Μπόχουμ)

Η Μπόχουμ παλεύει για την σωτηρία της στην Μπουντεσλίγκα και ο Καμερουνέζος χαφ έχει πραγματοποιήσει ήδη 9 εμφανίσεις με την γερμανική ομάδα, από τον Ιανουάριο που πήγε δανεικός. Από αυτές, μόλις τις 3 φορές ξεκίνησε στην βασική 11αδα.

Ανδρέας Μπουχαλάκης (Κόνιασπορ)

Αξιοπρεπή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποιεί η Κόνιασπορ, η οποία βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Τουρκίας λίγο πρίν την εκπνοή των μεταγραφών και έχει πραγματοποιήσει έως τώρα 5 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 3 ως βασικός.

Αμπουμπακάρ Καμαρά (Άρης)

9 συμμετοχές και 1 γκόλ μετράει εως τώρα ο πρώην φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος επέστρεψε στον Άρη σαν δανεικός τον Ιανουάριο.

Ζοάο Καρβάλιο (Εστορίλ) 

Μάχη για την σωτηρία της δίνει η Εστορίλ, με τον πορτογάλλο άσσο των ερυθρολεύκων να αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Ρικάρντο Σοάρες, έχοντας 29 συμμετοχές (27 φορές στην αρχική 11αδα) και 2 ασίστ μέχρι τώρα σε όλες τις διοργανώσεις. Ο πρώην άσος των ερυθρόλευκων έχει αγωνιστεί κυρίως ως επιτελικός μέσος αλλά και ως 8αρι σε κάποια παιχνίδια.

Πέπε (Καρταχένα)

Στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας αγωνίζεται ο πρώην άσος των πρωταθλητών από τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα με την φανέλα της Καρταχένα, έχοντας ήδη 12 συμμετοχές, 4 ασίστ και γενικά καλή παρουσία. Το προηγούμενο εξάμηνο αγωνίστηκε δανεικός στην Ανκαραγκουτσού, με την οποία είχε 8 συμμετοχές πριν διακοπεί ο δανεισμός του. Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος είχε αποκτηθεί από τους Πειραιώτες έναντι 4 εκ. ευρώ, μετά από εισήγηση του Πέδρο Μάρτινς.

Αμπντουλαγιέ Νταμπό (Λεβαδειακός)

Στον Λεβαδειακό αγωνίζεται από τον Ιανουάριο ο 22χρονος μέσος των ερυθρόλευκων και με τους Βοιωτούς έχει πραγματοποιήσει 8 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 4 στην αρχική εντεκάδα. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί κυρίως στον άξονα ως κεντρικό χαφ.


Μαξιμιλιάνο Λοβέρα (Ιωνικός)

Ο Ιωνικός παλεύει για την σωτηρία του στα πλέι άουτ, με τον Λοβέρα να αγωνίζεται στους Νικαιώτες ως δανεικός από τον Ολυμπιακό από την αρχή της σεζόν. 22 συμμετοχές, 1 ασίστ και 2 γκόλ έχει καταγράψει ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός την φετινή χρονιά με την ομάδα της Νίκαιας, έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής : δεξί εξτρέμ, αριστερό εξτρέμ, δεκάρι και δεύτερος επιθετικός.


Μπαντιουγκού Φατινγκά (Ιωνικός)

Όπως και ο Λοβέρα, έτσι και ο Φατινγκά αγωνίζεται στους κυανόλευκους ως δανεικός. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μετράει 26 συμμετοχές με την φανέλα του Ιωνικού σε όλες τις διοργανώσεις, ξεκινώντας 22 φορές στην αρχική εντεκάδα. Έχει αγωνιστεί κυρίως ως κεντρικό χαφ και επιτελικός μέσος, με την παρουσία του να έχει θετικό πρόσημο.

Φώτης Κίτσος (Ομόνοια)

Αξιόλογη χρονιά πραγματοποιεί ο νεαρός άσος των ερυθρόλευκων στην Κύπρο, όπου με την φανέλα της Ομόνοιας μετράει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει αγωνιστεί κυρίως ως αριστερό μπάκ, ενώ έχει πάρει λεπτά συμμετοχής τόσο ως αριστερό εξτρέμ όσο και ως δεξί μπάκ. 

Ντόρον Λάιτνερ (Αούστρια Βιέννης)

Στην Αυστρία ως δανεικός αγωνίζεται από τον Ιανουάριο και ο Λάιτνερ, όπου έχει πραγματοποιήσει 8 συμμετοχές εκ των οποίων στις 4 ξεκίνησε στην βασική 11αδα. Έχει να αγωνιστεί από τα μέσα του Απρίλη, αφού αποκόμισε τραυματισμό στο ντέρμπι εναντίων της Ραπίντ Βιέννης. Ο Μίκαελ Βίμερ τον έχει χρησιμοποιήσει κυρίως ως αριστερό χαφ-εξτρέμ.

Αγκιμπού Καμαρά (Ατρόμητος)

Η περσινή καλή παρουσία του μέσου από την Γουινέα στο Λιμάνι, δεν κατάφερε να του εξασφαλίσει την παραμονή του στο ερυθρόλευκο ρόστερ και έτσι δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο. Με την φανέλα της ομάδας του Περιστερίου, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει 15 συμμετοχές και 2 γκόλ, με τον Κρίς Κόουλμαν να τον χρησιμοποιεί κυρίως στον άξονα της μεσαίας γραμμής.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code