ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Ν.Π.Σ. Βόλος 4-2: "Πύρρειος" αντίδραση με εκκωφαντικό πρώτο ημίχρονο!


Σαρωτικός Δικέφαλος "καθάρισε" τον Βόλο από το πρώτο ημίχρονο (4-0) χάνοντας ωστόσο και δύο παίκτες με τραυματισμό και επέστρεψε στις νίκες μετά τις δύο σερί ήττες! Ίνγκασον, Νάρεϊ (2 γκολ) και Ντάντας τα γκολ του ΠΑΟΚ με τον Βόλο να μειώνει απλώς στο δεύτερο ημίχρονο με τους Τσοκάνη και Οζέγκοβιτς!


Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πρώτη σημαντική φάση στο πρώτο μέρος για τον ΠΑΟΚ, με τον Ίνγκασον να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ (4'). Δύο λεπτά αργότερα ο Ισλανδός αμυντικός σημάδεψε αυτή τη φορά σωστά. Ο Ζίφκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ και με μια εκπληκτική κεφαλιά ο Ίνγκασον άνοιξε το σκορ στην Τούμπα (6')! Δυναμικό ξεκίνημα και "κεφάλι" στο σκορ για τον Δικέφαλο από πολύ νωρίς! Στο επόμενο δεκάλεπτο ο Βόλος προσπάθησε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του, ωστόσο οι "ασπρόμαυροι" διπλασίασαν τα τέρματά τους στο πρώτο τέταρτο του ματς. Ο Κάργας βρήκε τον Νάρεϊ με εκπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα τον πορτιέρο του Βόλου για το 2-0 (16')! Πρώτη σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Πίρες να κάνει την κούρσα, να επιχειρεί το σουτ και τον Κοτάρσκι να αποκρούει σε κόρνερ (27')! Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ "έγραψε" το 3-0! Ο Τάισον πήρε την μπάλα από τον Ολιβέιρα και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Νάρεϊ που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 προ κενής εστίας! Πάρτι για τον Δικέφαλο στο πρώτο μέρος που έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο! Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Βολιώτες, ο Δικέφαλος έκανε το 4-9 με τον Ντάντας να σκοράρει μετά από εξαιρετική ασίστ του Τάισον! Ημίχρονο στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 4-0, έχοντας πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και αποτελεσματικότητας αλλά να έχει χάσει ήδη δύο σημαντικούς παίκτες με μυϊκό τραυματισμό (Ελ Καντουρί, Αουγκούστο).


Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Σουτ του Ολιβέιρα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η μπάλα λίγο έξω (48'). Ο ίδιος παίκτης απείλησε και τέσσερα λεπτά αργότερα, με το σουτ που επιχείρησε να είχε την ίδια κατάληξη. Στο 56ο λεπτό ο Βόλος μείωσε σε 4-1! Ο Άλχο από τα δεξιά σέντραρε γλυκά και ο Τσοκάνης με κοντινή κεφαλιά όντας ξεμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ έκανε το 4-1! Μια πρώτη αντίδραση για την ομάδα της Μαγνησίας στο δεύτερο ημίχρονο. "Απάντηση" για τον ΠΑΟΚ με τον Ζίφκοβιτς να επιχειρεί το αριστερό σουτ και τον Κλέιμαν να διώχνει σε κόρνερ (59')! Σουτ του Νάρεϊ, μπλόκαρε εύκολα ο Κλέιμαν (71'). Στο 88ο λεπτό και καθώς φτάναμε στις καθυστερήσεις του ματς, ο Βόλος μείωσε σε 4-2 μετά από υποδειγματική κόντρα επίθεση με τον Ντέλετιτς να πασάρει στον Οζέγκοβιτς και τον τελευταίο να πλασάρει σωστά τον Κοτάρσκι μειώνοντας κι άλλο το δείκτη του σκορ! Με τον Τάισον να χάνει μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να επιστρέφει στις νίκες επικρατώντας του Βόλου με 4-2!



ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κάργας, Βιερίνια (78' Λύραντζης) Ντάντας, Αουγκούστο (35' α.α. Σβαμπ), Ελ Καντουρί (18' α.α. Τάισον), Νάρεϊ (83' Μπίσεσβαρ), Ζίφκοβιτς, Ολιβέιρα (83' Τόμας).

Ν.Π.Σ. Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Κάτσε (46' Μεταξάς), Τσοκάνης, Μπαριέντος (83' Καρτάλης), Γκάγκι (73' Σι) Πίρες (73' Τσιρίνος), Ντέλετιτς. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code