ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χωρίς θέληση η Λαμία, έχασε άνετα με 4-1 από έναν ΟΦΗ που έκανε πάρτι !


Την άνετη επικράτηση με 4-1 πήραν οι Κρητικοί απέναντι στην Λαμία που έδειξε να μην έχει πάθος καθόλου, από την στιγμή της ισοφάρισης στο πρώτο μέρος.

Α' Ημίχρονο

Ένα πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να είναι πρωταγωνιστής αλλά να δυσκολεύεται να διασπάσει την άμυνα διπλής ζώνης της Λαμίας. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ , έπειτα από εκτέλεση φάουλ και λανθασμένη απομάκρυνση των αμυντικών του ΟΦΗ, έστειλαν την μπάλα στρωμένη στα πόδια του Μαρτίνεζ που με απευθείας σουτ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1 στο 21'. Οι Κρητικοί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και κατάφεραν να σκοράρουν στο 42' αρχικά με τον Ντίκο να πιάνει ένα σουτ εκτός μεγάλης περιοχής δυνατό, στέλνοντας την μπάλα με δύναμη στην δεξιά χαμηλή γωνία του Γκαραβέλη. Κεφάλι στο σκορ τρία λεπτά μόλις αργότερα, με τον Μεγιάδο αυτή τη φορά σε πανομοιότυπη φάση να σουτάρει και μια κόντρα στα πόδια του Τζανδάρη να βοηθά, ώστε να καταλήξει η μπάλα στο βάθος της εστίας του πορτιέρο της Λαμίας στο 45'.

Β' Ημίχρονο

Εμφανώς πιο άνετος ο ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος, με την Λαμία να μην δείχνει ότι έχει τις δυνάμεις για κάτι παραπάνω. Είχαν την κατοχή οι Κρητικοί χωρίς μεγάλες φάσεις. Οι Φθιώτες, ωστόσο κατάφεραν να φθάσουν στο 64' σε μεγάλη φάση, με τον Βέργο να προσποιείται εντός της μεγάλης περιοχής τον Διαμαντή, να τον ξαπλώνει κάτω, να σουτάρει και να απομακρύνει με υπερένταση σε κόρνερ ο Μανδάς. Τελικά, χωρίς μεγάλο κόπο ο ΟΦΗ έφθασε και σε τρίτο τέρμα, με τον Τοράλ να υποδέχεται την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ωραίο αριστερό πλασέ έκανε το 3-1 στο 78'. Τέταρτο τέρμα και δεύτερο προσωπικό για τον Ισπανό στο 81', με τον ίδιο να βρίσκεσαι σε τετ-α-τετ, έπειτα από σέντρα από τα αριστερά με τον Γκαραβέλη και να σκοράρει ξανά για το 4-1.

Η Λαμία προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, όμως το δεξί κάθετο δοκάρι του ΟΦΗ είχε άλλη άποψη, όπου σταμάτησε πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Τόσιτς στο 89'.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code