ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος- ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Βαθμός ελπίδας παραμονής για τους φιλοξενούμενους


Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την 3η αγωνιστική των play out. 

Ένας αγώνας, όπου στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα οι Περιστεριώτες ήταν εκείνοι που είχαν την κυριαρχία του παιχνιδιού, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν στην κόντρα. Η μοναδική στιγμή που κυκλοφόρησαν την μπάλα ήταν, όταν κυνηγούσαν το γκολ της ισοφάρισης. 

Α' ημίχρονο 

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού κυμάνθηκε σε αργό τέμπο με τους γηπεδούχους να διαθέτουν την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί στην κόντρα.

Στην πρώτη τελική του αγώνα θα σημειωθεί  το γκολ για λογαριασμό του Ατρομήτου. Η Φάση διαδραματίστηκε στο 7΄ με τον Κεσρίντα να τροφοδοτεί τον Καμαρά και ο τελευταίος με ένα όμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ύστερα από το τέρμα που δέχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ανέβηκε η ένταση του παιχνιδιού με την κατοχή της μπάλας να εναλλάσσεται.

Ο Τζίμας έκλεψε την μπάλα από τον Γκονσάλες, βρήκε τον Παμλίδη με μια υπέροχη μπαλιά και ο Έλληνας επιθετικός από πλεονεκτική θέση νίκησε τον Γιαννιώτη ισοφαρίζοντας για την ομάδα του στο 25ο λεπτό.

Στην συνέχεια ο Ατρόμητος συνέχισε την επιθετική πολιορκία που είχε αφήσει μετά το γκολ του Καμαρά, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα αρκέστηκε στην τακτική που είχε  από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. 

Η  ομάδα του Κρίς Κόλμαν στο 40΄ ήρθε μια ανάσα από το 2-1, όταν ο Κεσρίντα με τον Κλωναρίδη συνδυάστηκαν, με τον τελευταίο να επιχειρεί το σουτ, όμως ο Τσιντώτας του χάλασε τα σχέδια, διώχνοντας σε κόρνερ.

Δεν πραγματοποιήθηκε κάποια άλλη ουσιαστική ευκαιρία στην συνέχεια και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με σκορ 1-1. Σε ένα ημίχρονο, όπου ο Ατρόμητος ήταν περισσότερο απειλητικός, όμως του έλειπε το γκολ. 

Β' ημίχρονο 

Η  ομάδα του Κρίς Κόλμαν στο δεύτερο μέρος  συνέχισε την επιθετική πολιορκία και ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούσε να βγει στην κόντρα χωρίς, όμως να γίνει απειλητικός.
  
Μόλις στο τρίτο λεπτό της επανάληψης  οι Περιστεριώτες, οι οποίοι έγιναν απειλητική στο τρίτο λεπτό της επανάληψης, όταν ο Κούεν εκτέλεσε απ' ευθείας την εκτέλεση φάουλ, όμως ο Τσιντώτας απέκρουσε.
 
Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ρομπάιγ εκτέλεσε το κόρνερ για λογαριασμό του Ατρόμητου, η μπάλα κόντραρε στον Σταματελόπουλο και ο Τσιντώτας αποσόβησε τον κίνδυνο πριν ο συμπαίκτης βάλει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 60΄ο Κωστόπουλος βρήκε χώρο και επιχείρησε το σουτ λίγο έξω απ' την μεγάλη περιοχή αλλά ο Έλληνας πορτιέρο είχε για ακόμα μια φορά απάντηση.

Ο Ρομπάιγ έκανε την σέντρα σουτ στο 90+1΄, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και κατέληξε στο δοκάρι. 

Καμία σημαντική ευκαιρία δεν πραγματοποιήθηκε και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι παραμένουν στην 1η θέση και οι φιλοξενούμενοι στην 5η, όμως με τις ομάδες που παραμονεύουν από πίσω να πλησιάζουν όλο και πιο κοντά. 

Ενδεκάδες

Ατρόμητος ( Κρίς Κόλμαν) (4-3-3) Γιαννιώτης, Κεσρίντα, Χατζησαϊάς, Μαυρομάτης, Ντε Μπόκ, Καμαρά, Γκονσάλες, Κούεν,(Φρίδγιονσον 81΄) Κλωναρίδης,(Τζοβάρας 74΄) Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος(Κιάρτανσον 74΄)  

ΠΑΣ Γιάννινα( Θανάσης Στάικος) (4-3-3) Τσιντώτας, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Τσάβος,(Μπακαδήμας 52΄) Λιάσος, Τζίνο, Ροσέρο,(Νίνης 64΄) Παμλίδης,(Μπάλαν 80΄) Τζίμας, Σταματελόπουλος(Μορέιρα 80΄)  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code