ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ολική ανατροπή και «φωτιά» στο πρωτάθλημα (3-1)

 


Με τον ΠΑΟΚ να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ροή του αγώνα με το αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου, αλλά τον Ολυμπιακό να βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα και να βγάζει αντίδραση, κυριαρχώντας στο δεύτερο μέρος, οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με ανατροπή 3-1 του δικέφαλου του Βορρά, βάζοντας φωτιά στα Play-off και ανέβηκε στην δεύτερη θέση με 63 βαθμούς, πίσω από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό που βρίσκονται στην κορυφή με 66. Σκόρερ οι Μπακαμπού, Μασούρας και Ελ Αραμπί με πέναλτι για τον Ολυμπιακό, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου έπειτα από προσπάθεια του Μπράντον Τόμας.


Α' ημίχρονο

Με επιθετικές διαθέσεις μπήκε στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έχοντας την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό με ένα σουτ του Μπιέλ να περνάει λίγο δίπλα απο τα δοκάρια του Κοτάρσκι. Μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 14' για τους Ερυθρόλευκους, με τον Μπακαμπού να σουτάρει απο κοντά αλλά τον Κοτάρσκι να αποκρούει δύσκολα και στην συνέχεια το σουτ του Φορτούνη να φεύγει εκτός εστίας. Κεφάλι στο σκορ για τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του μόλις ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Σάστρε να βγάζει την σέντρα στην περιοχή, τον Μπράντον Τόμας να βάζει το πόδι του, την μπάλα να κοντράρει επίσης επάνω στον Παπασταθόπουλο και να καταληγει στο βάθος της εστίας του Πασχαλάκη για το 0-1, σοκάροντας το Καραϊσκάκης.

Νέα καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 29' με τον Ζίβκοβιτς να ξεφεύγει απο τα μαρκαρίσματα και να επειχηρεί ένα σουτ και τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός είχε τα ηνία του αγώνα για το μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου, κρατώντας την κατοχή και προσπαθόντας να μπει και πάλι στο παιχνίδι αλλά τις ευκαιρίες του Μπακαμπού(36') και Ρέαμπτσουκ(45') να μπλοκάρονται απο τον Κοτάρσκι και το 0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Β' ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους ήταν για τον ΠΑΟΚ, με τον Ζίβκοβιτς να γύρίζει από τα δεξιά στον Ράφα Σοάρες, εκείνος έστρωσε στον Αουγκούστο, ο οποίος σούταρε αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε. Εκπληκτικό γκολ για τον Ολυμπιακό στο 59' απο τον Μπακαμπού. Ο Ρέαμπτσουκ έκανε την κούρσα απο τα αριστερά, έβγαλε την μπάλα στον κογκολέζο, αυτός έκανε το κοντρόλ και με ένα σουτ απο τα 35 μέτρα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Κοτάρσκι ισοφαρίζοντας σε 1-1 και βάζοντας φωτιά στις εξέδρες.

Ο Ολυμπιακός κάνει την ανατροπή στο 78ο λεπτό. Ο Αραμπί έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Χάμες πήρε την κεφαλιά, ο Κουλιεράκης δεν μπόρεσε να διώξει με την μπάλα να φτάνει στον Μασούρας και εκείνος με κεφαλιά προλαβαίνει τον Κοτάρσκι και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς.  Μετά και το προβάδισμα που πήραν, οι Ερυθρόλευκοι πήραν ψυχολογία και ανέβηκαν στον γήπεδο ανέβηκαν περισσότερο στο γήπεδο, θέλοντας να μην αφήσουν περιθώρια στον ΠΑΟΚ να αντιδράσει. Στο 86' ο Ολυμπιακός θα κερδίσει το πέναλτι ύστερα από την υπόδειξη του VAR για χέρι του Ζίβκοβιτς έπειτα απο σέντρα του Ρέαμπτσουκ, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ελ Αραμπί θα αναλάβει την εκτέλεση, η οποία δεν θα είναι η ιδανική, η οποία θα βρει και στο πόδι του Κοτάρσκι αλλά τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να μην την προλαβαίνει και να περνάει την γραμμή της εστίας και να γράφετε το 3-1, με του Ερυθρόλευκους να κάνουνε την ολική ανατροπή, βάζοντας 3 τέρματα και κυριαρχώντας στο δεύτερο μέρος.

Οι ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Φορτούνης, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Μπακαμπού.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Μπράντον

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code