ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Παναθηναϊκός 0-1: "Απόδραση" τίτλου με λυτρωτή Σπόραρ!


Ο μοιραίος της προηγούμενης αγωνιστικής "ντύθηκε λυτρωτής" και κράτησε τον Παναθηναϊκό στην κούρσα του τίτλου! Μεγάλη νίκη για τους Πράσινους με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και "χρυσό" σκόρερ τον Σπόραρ που μπήκε ως αλλαγή στο 60ο λεπτό, έπιασε εκ νέου την ΑΕΚ (που νίκησε τον Βόλο) στην κορυφή και δείχνει πως θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους!


Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Πρώτο σουτ για τους γηπεδούχους με τον Νταρίντα στο 6ο λεπτό, η μπάλα κατέληξε άουτ. Δοκάρι για τον Άρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Πάλμα από πλάγια (12'). Πιο δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι "κιτρινόμαυροι" με σκοπό να βρουν ένα γρήγορο γκολ. Κεφαλιά του Νταρίντα έξι λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Πάλμα, η μπάλα λίγο έξω. Μετά το 15ο λεπτό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατα πολύ, με τον Παναθηναϊκό να κρατάει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του και να προσπαθεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική λειτουργία της ομάδας του Απόστολου Τερζή. Εκτέλεση φάουλ του Κλεϊνχέισλερ από μακριά, η μπάλα κόντραρε δυσκολεύοντας τον Σιαμπάνη, ο οποίος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια (36'). Σουτ του Πάλμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα ελάχιστα εκατοστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λοντίγκιν (41'). Ημίχρονο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα (0-0). 


Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά με σκοπό να βρει το "χρυσό" γκολ. Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Παλάσιος να πασάρει εκπληκτικά στον Σπόραρ, ο οποίος σε φάση τετ α τετ σημάδεψε άουτ (63')! Ότι δεν έκανε στο 63ο λεπτό το κατάφερε στο 69ο λεπτό. Ο Τσέριν εκτέλεσε το κόρνερ ο Σάρλια πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σλοβένος σέντερ φορ από κοντά με το κεφάλι έκανε το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς! Νέα μεγάλη φάση για τους Πράσινους με τον Μαντσίνι να παίρνει την μπάλα πίσω από το κέντρο, να περνάει τρεις παίκτες αλλά το πλασέ που επιχείρησε απέναντι στον Σιαμπάνη ήταν κάκιστο και έφυγε άουτ (89'). Στο 95ο λεπτό ο Καμαρά αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Πέρεθ σε κόρνερ του Άρη. Τίποτα περαιτέρω στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επί του Άρη που τον κρατάει δυναμικά στη μάχη του τίτλου!



Άρης (Απόστολος Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (86' Πίρσμαν), Ετέμπο (79' Γκρέι), Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (46' Ντουκουρέ), Ιτούρμπε (69' Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (69' Καμάτσο), Καμαρά.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Σάντσεζ, Σάρλια, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν (90+2' Μάγκνουσον), Κλεϊνχέισλερ (60' Μαντσίνι), Παλάσιος (69' Μπερνάρ), Ιωαννίδης (60' Σπόραρ).





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code