ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Άρης 2-2: Πλήρωσαν τις χαμένες ευκαιρίες οι ερυθρόλευκοι




Ολυμπιακός και Άρης ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στο "Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης"  για την δεύτερη αγωνιστική των play off. 

Ένας αγώνας με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο οι Πειραιώτες ήταν οι κυρίαρχοι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Ο Άρης ήταν αρκετά νωχελικός και δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.

Στο δεύτερο η ομάδα του Τόλη Τερζή ανέβασε το ρυθμό του και εκμεταλλεύτηκε τα δύο αμυντικά λάθη των γηπεδούχων και έτσι  πέτυχε τα γκολ της ισοφάρισης.    

Α' ημίχρονο 

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ξεκίνησε με αργό ρυθμό και με τις δύο ομάδες να έχουν ίδιο ποσοστό την κατοχή της μπάλας 

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα επιτεύχθηκε στο τέταρτο λεπτό για λογαριασμό των ερυθρόλευκων, όταν ο Κανός σύγκλινε προς την μεγάλη περιοχή επιχείρησε το σουτ, όμως ήταν άστοχο.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού αυξήθηκε ο ρυθμός από την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με αργό τέμπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα 

Πέντε λεπτά αργότερα συνέχισε ο Ολυμπιακός την απειλή του στην εστία του Άρη. Ο Χουάνγκ  βρήκε χώρο από την μικρή περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Σιαμπάνης έδιωξε σε κόρνερ 

Στο 21΄ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από το 1-0. Ο Ρέαμπτσιουκ από τα δεξιά γέμισε προς την μεγάλη περιοχή, ο Κασάμι έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Έλληνας πορτιέρο απέκρουσε την μπάλα.

Οι Πειραιώτες  πέτυχαν το γκολ που δικαιούνταν στο πρώτο μέρος. Βρήκε ΄χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή ο Χουάνγκ επιχείρησε το συρτό σουτ με το δεξί στο 36΄, ο Σιαμπάνης αιφνιδιάστηκε  και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, στέλνοντας έτσι την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το τρίτο του τέρμα στο πρωτάθλημα 

Δεν πραγματοποιήθηκε κάποια άλλη ουσιαστική ευκαιρία και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με τους Πειραιώτες να προηγούνται 1-0. Σε ένα ημίχρονο που οι ερυθρόλευκοι ήταν η μοναδική ομάδα που απειλούσε. Ο Άρης ήταν αρκετά νωχελικός προσπαθώντας να διαφυλάξει το μηδέν και στην τελική το πλήρωσε.

Β' ημίχρονο 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Πειραιώτες να έχουν την κατοχή και ο Άρης  με αμυντική πίεση επιδίωκε να κλέψει την μπάλα, ώστε να επιβάλλει το ρυθμό του.

Η πρώτη φάση της επανάληψης διαδραματίστηκε στο 52΄, όταν ο Κασάμι γέμισε προς την μεγάλη περιοχή, ο Μπράμπετς με προβολή λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στην εστία του αλλά για καλή του τύχη πήγε στο δοκάρι. 

Ένα λεπτό αργότερα επιτεύχθηκε ακόμα ένα τέρμα για την ομάδα του Μίτσελ Γκονθάλεθ. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ βρίσκοντας τον Παπασταθόπουλο και εκείνος με μια εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια η ομάδα του Τόλη Τερζή είχε την κατοχή της μπάλας, ώστε να πετύχει κάποιο τέρμα για να μπει ξανά στο παιχνίδι, ενώ οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα τους στο ανοιχτό γήπεδο.

Μια τακτική που ωφέλησε τον Άρη, καθώς στο 70΄θα πετύχει το γκολ που αναζητούσε, όταν ο Ιτούρμπε έκλεψε την μπάλα από τον Ρέτσο, πέρασε τον Πασχαλάκη και με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά μείωσε για την ομάδα του. 

Ύστερα από το τέρμα των φιλοξενούμενων ο ρυθμός έγινε ακόμα πιο έντονος με την κατοχή της μπάλας να εναλλάσσεται. 

Οι Θεσσαλονικείς στο 80΄πέτυχαν το τέρμα της ισοφάρισης. Ο Πίρσμαν έκανε το γέμισμα βρίσκοντας τον Καμάτσο και εκείνος σε κενή εστία πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στο να πετύχει το γκολ που θα του έδινε την νίκη στο 90΄. Ο Γκάρι Ροντρίγκες επιχείρησε το σουτ, ο Σιαμπάνης απέκρουσε στην συνέχεια της φάσης η μπάλα στρώθηκε στον Μασούρα ο οποίος επιχείρησε το σουτ, όμως Έλληνας πορτιέρο πραγματοποίησε δεύτερη επέμβαση στην ίδια φάση διώχνοντας σε κόρνερ.  

Καμία ουσιαστική ευκαιρία δεν πραγματοποιήθηκε  και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό τις ισοπαλίας. 

 
 Ενδεκάδες

Ολυμπιακός(Μίτσελ Γκονθάλεθ) (4-2-3-1) Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα,(Ρέτσος 55΄) Ρέαμπτσιουκ, Κασάμι, Χουάνγκ,(Σαμασέκου 74΄) Μπιέλ, Φορτούνης,(Γκάρι Ροντρίγκες 73΄) Κανός,(Μασούρας 42΄) Μπακαμπού(Εμβιλά 74΄)

Άρης(Τόλης Τερζής) (4-3-3) Σιαμπάνης, Πίρσμαν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Εμπακατά, Πάλμα,(Καμάτσο 75΄) Ντουκουρέ,(Νταμπό) Νταρίντα,(Ετέμπο 57΄) Χριστοδουλόπουλος, Γκαρσία(Ιτούρμπε 57΄), Γκρέι 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code