ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Πρώτη» Ανιγκό, για να μείνει ζωντανός ο Δικέφαλος του Βορρά

    


Με τον Ανιγκό να βρίσκεται για πρώτη φορά στο τιμόνι του Ολυμπιακού μετά την παραίτηση του Μίτσελ απο τον πάγκο των ερυθρολεύκων, και με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να κατεβαίνει στην Αθήνα με σκοπό να πάρει αποτέλεσμα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Τούμπα. Οι δύο ανταγωνιστές αναμετρώνται στο Καραϊσκάκης με μοναδικό στόχο να μην χάσει κανείς τους, καθώς μια ήττα θα τους βρει να μένουν πίσω στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και το κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ.


Μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στην κορυφή έχασε ο Ολυμπιακός μετά και το εντός έδρας 2-2 με τον Άρη την Κυριακή, σε ένα παιχνίδι όπου είχε πάρει προβάδισμα 2 γκολ και έδειχνε πως το έλεγχε έχοντας 25 τελικές και 60% κατοχή αλλά μετά το 60 η ομάδα έδειξε να έχει ελειψη συγκέντρωσης και να ισοφαρίζεται τελικώς. Η ισοπαλία αυτή αποτέλεσε αφορμή για τον τεχνικό Μίτσελ να δηλώσει την παραίτησή του στην διοίκηση και αυτή να την κάνει δεχτή, και να βρίσκεται στην αναζήτηση του προπονητή που θα χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν. Ο μέχρι πρότεινος τεχνικός διευθυντής Ανιγκό θα αναλάβει να κάτσει στον ερυθρόλευκο πάγκο, με τον Γάλλο να αποτελεί τον 4ο τεχνικό που αναλαμβάνει στην διάρκεια της σεζόν. Επιστροφή Μπα, Σισέ στην αποστολή, ενώ μπήκε και ο Χάμες συγκεντρώνοντας αρκετές πιθανότητες να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. Εκτός έμεινες ο Ρέτσος.

Άμεση ανασύνταξη ψάχνει ο ΠΑΟΚ έπειτα απο την ήττα απο την ΑΕΚ στην Τούμπα με 0-1 στο τέλος, σε ένα παιχνίδι που πάντως δεν ήταν ουσιαστικός και αν εξαιρέσει κανείς ένα καλό τέταρτο στην αρχή του δευτέρου μέρους, παρουσιάστηκε χωρίς ένταση στο παιχνίδι του και με αρκετά κενά διαστήματα. Χωρίς κάποια νέα απουσία, θα παρουσιαστεί πλήρης στην Αθήνα, ξέροντας πως σε πιθανή ήττα θα απομακρυνθεί το λιγότερο 6 βαθμούς απο την κορυφή ή περισσότερους ανάλογα τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, και θα βρεθεί εκτός διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Ολιβέιρα, Τόμας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code