ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - ΠΑΟΚ: Έβγαλε την υποχρέωση και κοιτάει τα Play-off (0-1)


Με τον Δικέφαλο του Βορρά να βάφει το Πανθεσσαλικό ασπρόμαυρο με τους οπαδούς του, οι παίχτες του Λουτσέσκου κέρδισαν με 0-1 χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν με το γκολ του Τόμας και μειώσανε την διαφορά με την κορυφή της βαθμολογίας ανεβαίνοντας στους 54 και μειώνοντας στους 7 απο Παναθηναϊκο, 5 απο ΑΕΚ και 2 απο τον Ολυμπιακό, με το πρωτάθλημα να παίρνει φωτιά κατά την διάρκεια των Play-off.


Α' ημίχρονο

Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο 6ο λεπτό με τον Τόμας να μοιράζει στον Αουγκούστο, αυτόν να επιχειρεί το σουτ και τον Νάρεϊ να προσπαθεί να μπει στην πορεία της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι αλλά να μην προλαβαίνει να την σπρώξει στα δίχτυα. Στο 15' οι παίχτες τους ΠΑΟΚ προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν μια κομπίνα για να μπερδέψουν τους παίχτες του Βόλου, αλλά το σουτ του Ζίβκοβιτς να περνάει εκτός στόχου. Μετά τα πρώτα 20 λεπτά ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς και αυξάνοντας την πίεση του θέλοντας να βρει το γρήγορο γκολ. Συνεχόμενες χαμένες ευκαιρίες με το σουτ του Ράφα Σοάρες(23')  να μπλοκάρετε απο τον Κλέιμαν και του Κωνσταντέλια σε δύο περιπτώσεις(24', 25') να είναι άστοχος. 

Μετά απο την συνεχόμενη πίεση των παιχτών του ΠΑΟΚ, ήρθε και το γκολ που ψάχνανε με τον Τόμας. Ο Αουγκούστο είδε την κίνηση του Νάρεϊ στον κενό χώρο βγάζοντας του μια υπέροχη μπαλιά, και εκείνος με την σειρά του γύρισε στον Τόμας που έμπαινε στην περιοχή και απο κοντά με υπέροχο πλασέ έκανε το 0-1 στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ έπειτα απο κόρνερ του Νάρει, ο Κάργας έκανε το γυριστό σουτ αλλά οι αμυντικοί του Βόλου μπλόκαραν πριν αυτή καταφέρει να περάσει την γραμμή του τέρματος και έδιωξαν σε κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την κυριαρχία της κατοχής και να προσπαθεί να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως κάποια άλλη μεγάλη ευκαιρία πριν το τέλος του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 0-1.

Β' ημίχρονο

Ο Βόλος έχει μπει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του και κρατώντας τον δικέφαλο του Βορρά μακριά απο την εστία του. Η πρώτη τεράστια ευκαιρία του δευτέρου μέρους ήρθε στο 68' για τον Βόλο, με τον Οζένκοβιτς να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, να περνάει τον  Κοτάρσκι και να πλασάρει σε κενή εστία. Ο Κουλιεράκης πρόλαβε την μπάλα την τελευταία στιγμή και στην συνέχεια η άμυνα του ΠΑΟΚ έδιωξε σε κόρνερ. Καλή διπλή ευκαιρία για τους Ασπρόμαυρους στο 77' με τον Τάισον να εκτελεί έξω απο την μικρή περιοχή αλλά του σούτ του να περνάει κόρνερ, και στην συνέχεια στην εκτέλεση του η κεφαλιά του Κουλιεράκη να περνάει λίγα εκατοστά εκτός εστίας. Το δεύτερο μέρος δεν είχε τόσο δυνατό ρυθμό και όρεξη απο τους παίχτες των δύο ομάδων, με τον Βόλο να μην έχει την ποιότητα να απειλείσει την εστία του Κοτάρσκι, και τον ΠΑΟΚ να έχει συμβιβαστεί με το προβάδισμα του ενός γκολ και να μην υπάρχει κάποια άλλη καλή ευκαιρία μέχρι το σφύριγμα την λήξης,  όπου βρήκε τον Δικέφαλο του Βορρά νικητή με 0-1 και να μειώνει την διαφορά απο την κορυφή.


Ενδεκάδες

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Ντέλετιτς, Πίρες, Τσίρινος, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σοάρες, Κουλιεράκης, Κάργας, Σάστρε, Ντάουγκλας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Μπράντον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code