ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1: Σημαντική νίκη με καλό ποδόσφαιρο για τους "κιτρινόμαυρους"!


Αν και βρέθηκε μόλις στο 7ο λεπτό πίσω στο σκορ με το γκολ του Λιάσου, ο Άρης αντέδρασε και έφερε "τούμπα" το ματς πριν το ημίχρονο με το τελικό 3-1 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα! MVP για ακόμα ένα παιχνίδι ο Νταρίντα, που σκόραρε ακόμα ένα γκολ με τα "κιτρινόμαυρα", ιδιαίτερα δραστήριος και ο Καμάτσο με δύο ασίστ στο ενεργητικό του!



Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πρώτη φάση και ακυρωθέν γκολ για τους κιτρινόμαυρους με τον Πάλμα να εκτελεί το φάουλ, τον Ντουκουρέ να κάνει την κεφαλιά με πορεία προς τα δίχτυα και τον Μπράμπετς να κάνει την προβολή από θέση οφσάιντ και να "ακυρώνει" το γκολ του συμπαίκτη του (6'). Δυο λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ. Ο Μπάλαν έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε με τον Σιαμπάνη που απέκρουσε και στη συνέχεια ο Τζίμας έστρωσε στον Λιάσο που σε κενή εστία έκανε το 0-1 για τους Ηπειρώτες! Προσπάθεια των γηπεδούχων να αντιδράσουν άμεσα, με τον Τσιντώτα να απομακρύνει σωτήρια το σουτ του Νταρίντα σε κόρνερ (10'). Μάλιστα, η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι μετά την επέμβαση επέμβαση του Έλληνα πορτιέρο! Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τον Μορέιρα να φεύγει στη πλάτη της άμυνας, να βγαίνει απέναντι από τον Σιαμπάνη από πλάγια θέση, όμως το σουτ του έφυγε λίγο άουτ (17'). Σουτ του Εμπακατά πρόλαβε τελευταία στιγμή ο Εραμούσπε. Νέο σουτ του Καμάτσο, μπλόκαρε με ευκολία ο Τσιντώτας (20')! Νέο καλό σουτ του Φαμπιάνο, η μπάλα κόντραρε στον Μπακαδήμα και έφυγε λίγο κόρνερ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσιντώτα (22'). Στο 26ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον συνήθη ύποπτο τον τελευταίο καιρό Βλαντιμίρ Νταρίντα. Ο Ματέο Γκαρσία γύρισε στο σημείο του πέναλτι, ο Λιάσος δίστασε να κινηθεί προς την μπάλα και ο Νταρίντα από πλεονεκτική θέση ισοφάρισε σε 1-1 με ένα δεξί πλασέ, σημαδεύοντας την απέναντι γωνία του Τσιντώτα! Γρήγορη ισοφάριση για τους Κιτρινόμαυρους πριν το ημίχρονο, έχοντας κλείσει τον ΠΑΣ στο μισό γήπεδο και πιέζοντας. Μετά το γκολ του Νταρίντα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τα πολλά φάουλ να κυριαρχούν. Φάση διαρκείας για τον Άρη, με τον Πάλμα να εκτελεί το κόρνερ, τον Ντουκουρέ να παίρνει την κεφαλιά, ο Ράντου απομάκρυνε πάνω στη γραμμή και ο Πίρσμαν στην επαναφορά δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ (39'). Σουτ του Πάλμα από πλάγια θέση, ο Τσιντώτας απομάκρυνε σε κόρνερ με τις γροθιές. Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Άρης πήρε κεφάλι στο σκορ. Αρχικά οι αμυντικοί του ΠΑΣ απομάκρυναν, ο Καμάτσο έκανε ξανά την σέντρα και ο Ματέο Γκαρσία προ κενής εστίας διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων (43')! Ημίχρονο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 7ο λεπτό, να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 2-1!

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πρώτη απειλή στο δεύτερο μέρος για τον Άρη, με το σουτ του Πάλμα να μπλοκάρεται από τον Τσιντώτα (53'). Στο 58' οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ! Ο Καμάτσο βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Καμαρά και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα τον πορτιέρο των Ιωαννίνων "γράφοντας" το 3-1! Νέα πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Νταρίντα να σεντράρει εκπληκτικά και τον Καμαρά με προβολή να μην μπορεί να νικήσει τον Τσιντώτα (68')! Σουτ του Νταρίντα, η μπάλα έξω (73'). Μετά το 70ο λεπτό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Άρη να κατεβάζει "στροφές" και ταυτόχρονα να μην απειλείται από τους φιλοξενούμενους. Ατομική προσπάθεια του Πάλμα από τα αριστερά, το σουτ του ομως κόντραρε και κατεληξε κόρνερ (85'). Τίποτα το αξιοσημείωτο στο υπόλοιπο του αγώνα με τον Άρη να παίρνει τους τρεις σημαντικούς βαθμούς που χρειαζόταν και να "σκαρφαλώνει" στην 5η θέση σε συνδυασμό με την ήττα του Βόλου από τον ΠΑΟΚ! 





Άρης (Τερζής): Σιαμπάνης, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν (75' Μαζικού), Ντουκουρέ (88' Σγούρος), Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία, Πάλμα (88' Νταμπό), Καμάτσο (75' Ιτούρμπε), Καμαρά (88' Γκρέι).

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Μπακαδήμας, Εραμούσπε (75' Μπορταγκαράι), Ράντου, Λιάσος, Ριένστρα (88' Κύρκος), Μπιλμπάο, Τζίμας (81' Σταματελόπουλος), Μορέιρα, Μπάλαν .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code