ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος-Ιωνικός: Mονόπλευρο το ενδιαφέρον στο Περιστέρι !



Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ιωνικό (18/03, 19.30) , για τη 1η αγωνιστική των play-out , σε ένα παιχνίδι , που ουσιαστικά μόνο οι φιλοξενούμενοι ''καίγονται' για βαθμούς !

Oι Περιστεριώτες , τερμάτισαν στην 8η θέση και προέρχονται από τρία δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια ,έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία (1-1) εκτός έδρας με τον Αστέρα και δύο εντός έδρας ήττες από ΑΕΚ (0-1) και Παναθηναϊκό (0-2) και προφανώς ο στόχος τους είναι η 7η θέση !

Ο Κρις Κόλμαν , θέλει να κρατήσει την ομάδα του συγκεντρωμένη , για να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της !  Ο Ουαλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Στρούγγη , ενώ την αποστολή απαρτίζουν οι : Γιαννιώτης, Σάλτας, Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Χατζηϊσαΐας, Μαυρομμάτης, Έρλινγκμαρκ, Φριτζόνσον, Κούεν, Έντερ, Οικονομίδης, Αγκιμπού Καμαρά, Κλωναρίδης, Τζοβάρας, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωστόπουλος.

Από την άλλη πλευρά οι Νικαιώτες , έχουν μεταμορφωθεί με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο τους , ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με σπουδαία νίκη, επικρατώντας 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και ουσιαστικά βρίσκονται  πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 18 βαθμούς και βρίσκονται στο +1 από Λαμία, Λεβαδειακό !

Ο Ιωνικός ουσιαστικά είναι η ομάδα που ''καίγεται'' για τους τρεις βαθμούς , αφού σε κάθε ματς θα ''παίζει'' την επιβίωσή του  ! Ο Έλληνας τεχνικός  δεν υπολογίζει  τον τιμωρημένο Τσιγκρίνσκι και τους Γούλερι, Μπουενά. Ενώ η αποστολή απαρτίζεται από τους : Μπόμπι Αλέν, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Oύγκο Σόουζα, Κώστας Τσιριγώτης, Γιώργος Βαλεριάνος, Σίμο Ρουμπουλάκου, Γιώργος Μύγας, Αλεξί Ρομαό, Εμάνουελ Σάκιτς, Ραμάν Τσίμπσαχ, Φαμπιάν Αντούνες, Ζινεντίν Μασάς, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Τζέρσον Καμπράλ, Δημήτρης Μάνος, Χρήστος Ελευθεριάδης, Σεμπά, Βασίλης Μάντζης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ – Έντερ, Έρλινγκμαρκ – Ρομπάιγ, Αγκιμπού, Κλωναρίδης – Τζαβίδας.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Σόουζα, Βαλεριάνος – Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά – Λοβέρα, Μάντζης, Σεμπά.

Διαιτητής: Πολυχρόνης

Βοηθοί: Κουρομπύλια, Σάββας

Τέταρτος: Τσέτσιλας

VAR: Κουμπαράκης, Μωϋσιάδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code