ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

O Caleb Ewan στο Sportsnewsgreece για το Milano Sanremo

 





Η ιστοσελίδα sportsnewsgreece.gr και ο Άρης Κατσίδης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον αστέρα της Lotto Dstny, Caleb Ewan. Ο 28χρονος Αυστραλός σπρίντερ είναι αδιαμφισβήτητα τα τελευταία χρόνια, ένας από τους καλύτερους παγκοσμίως στον τομέα του, έχοντας νικήσει μεταξύ άλλων σε ετάπ όλων των μεγάλων Grand Tours.

Το Σάββατο (18/3) θα αγωνιστεί στον ιστορικό αγώνα Milano-Sanremo, υπογραμμίζοντας ότι η δύναμη σε αριθμούς (strength in numbers) θα είναι το κλειδί για την επιτυχία του και της ομάδας του σε αυτόν τον αγώνα. Η Βελγική ομάδα θα έχει επίσης τον Arnaud De Lie για τον συγκεκριμένο αγώνα, κάτι που κάνει ένα συνδυασμό ευέλικτου δίδυμου, τόσο ικανού να αντεπεξέλθει στους λόφους όσο και αρκετά δυνατό για να τα καταφέρει κόντρα στους πιο δυνατούς αντιπάλους στην μεγάλη τελευταία ανάβαση.

Ο Caleb Ewan μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει πέντε ετάπ στο Tour de France (2019, 2020), πέντε ετάπ στο Giro d' Italia (2017, 2019, 2021) και ένα ετάπ στην Vuelta a Espana (2015), αλλά και έχει επικρατήσει στο EuroEyes Cyclassics (2016), στην Clasica de Almeria (2018), στο Brussels Cycling Classic (2019), στο Scheldeprijs (2020) και στο GP de Fourmies (2022).

Η ερώτηση του Sportsnewsgreece.gr είχε να κάνει με τις αναμνήσεις του Αυστραλού ποδηλάτη από τον αγώνα Milano-Sanremo το 2018, οπού είχε τερματίσει δεύτερος και στον οποίον νίκησε ο Vincenzo Nibali.

Έχεις μεγάλη εμπειρία από τον αγώνα Milano-Sanremo. Είχες βγει δεύτερος την σεζόν του 2018 σε αυτόν τον αγώνα. Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από τότε;

Σε εκείνο τον αγώνα νίκησε ο Nibali. Έβρεχε και έκανε κρύο. Είχε παγωνιά όταν φύγαμε από το Μιλάνο. Mετά ο καιρός έγινε καλύτερος όταν βρεθήκαμε δίπλα στην θάλασσα. Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα. Νομίζω ότι ήταν πολύ μεγάλος σε διάρκεια αγώνας, διήρκεσε γύρω στις επτά ώρες. Ήταν η πρώτη στιγμή που πραγματικά πίστευα ότι θα μπορούσα να νικήσω στο Milano-Sanremo. Ο Nibali είχε ξεφύγει από όλους. Ήταν ένας ποδηλάτης μόνος του και γινόταν το σπριντ από πίσω του. Όταν εγώ έκανα το σπριντ στο group, κανένας άλλος δεν ήταν μπροστά μου εκεί".




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code