ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ- Λεβαδειακός: Μάχη πρωτιάς και παραμονής


ΟΦΗ και Λεβαδειακός θα ρίξουν τα ξίφη τους σήμερα στις πέντε και μισή στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" για την πρώτη αγωνιστική των Play off.
Οι κρητικοί χρειάζονται την νίκη, διότι σε περίπτωση ήττας του Αστέρα Τρίπολης από τον Παναιτωλικό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και ήττα του Ατρομήτου από τον Ιωνικό στο "Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου" θα σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση μαζί τους με 29 βαθμούς.

Από την άλλη πτέρυγα η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 17 βαθμούς όσους έχει και η Λαμία. Ο Ιωνικός βρίσκεται μια θέση παραπάνω με ένα βαθμό διαφορά, οπότε για τον Λεβαδειακό η νίκη στο αποψινό παιχνίδι είναι ζωτικής σημασία, καθώς ένα στραβό αποτέλεσμα μπορεί να κρίνει και την παραμονή. Επίσης στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας ο Λεβαδειακός κέρδισε τον ΟΦΗ 2-0 στο "Λάμπρος Κατσώνης".

Φόρμα των δύο ομάδων
Ο ΟΦΗ στα πέντε τελευταία ματς μετράει δύο νίκες(Λαμία 1-4, Ιωνικός 0-2) και τρεις ήττες(ΑΕΚ 0-3, Άρης 0-3, Λεβαδειακός 2-0).

Ο Λεβαδειακός μια ισοπαλία(Παναιτωλικός 0-0), μια νίκη(ΟΦΗ 2-0) και τρείς ήττες(ΑΕΚ 3-0, Ατρόμητος 1-0, Ολυμπιακός 6-0)

Η ιστορία των δύο ομάδων 
Σύμφωνα με το αρχείο της Super League ο ΟΦΗ έχει επικρατήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια παιχνίδια που υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό, ενώ στα πέντε τελευταία που έχουν αναμετρηθεί κερδίζει πάντα ο γηπεδούχος. Μάλιστα υπάρχει συνέπεια στα σκορ, με 2-1 και 2-0 το 2018-19 και πάλι 2-1 και 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το δημοφιλέστερο σκορ στις αναμετρήσεις τους είναι 2-0, με έξι παρουσίες που αφορούν τρεις νίκες του ΟΦΗ και τρεις του Λεβαδειακού.

Ο ΟΦΗ αυτή τη σεζόν έχει μόλις δύο νίκες εντός στις 13 εντός έδρας αναμετρήσεις του, ενώ ο Λεβαδειακός δεν έχει καταφέρει να κάνει νίκη μακριά από την έδρα του και ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες στα ταξίδια του.

Συνολικά οι δύο ομάδες για την Super League 1 έχουν αγωνιστεί 15 φορές. Οι κρητικοί έχουν κερδίσει 9 φορές, ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο και 5 φορές έχει κερδίσει ο Λεβαδειακός.

Πιθανές ενδεκάδες 

ΟΦΗ(Βάλντας Νταμπράουσκας)  Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Λάρσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Νέιρα, Ντίκο 

Λεβαδειακός(Γιάννης Πετράκης) Γκρόφ, Τσάπρας, Βινίσιους, Πάζ, Λιάγκας, Μεχία, Νίκας, Χάμοντ, Παναγιώτου, Γιαννιώτας, Γερεμέγιεφ 

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ζαμπάλας,
Βοηθοί:  Ψαρρής και Τριανταφύλλου, 
Τέταρτος: Κάτοικος 
VAR: Γκορτσίλας 
AVAR: Νικολαίδης 

Απουσίες-επιστροφές
Για τον ΟΦΗ επιστρέψει ο Νέιρα και εκτός έμειναν Τοράλ, Φελίπε, Γρίβας, Σηφάκης, Γιαννούλης, Τζού, Σωτηρίου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Για τον Λεβαδειακό θα απουσιάζουν Σακό, Λούα Λούα και ο Βρακάς 



 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code