ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μονακό - Παναθηναϊκός: 84-70


Ακόμα μια ήττα, στο 8-19 το ρεκόρ της ομάδας.
 
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Πράσινους να προηγούνται νωρίς με 8-9, με τον Ματέους Πονίτκα να έχει πετύχει τους επτά απ' τους εννιά πόντους του Παναθηναϊκού ως εκείνο το σημείο. Από κει και έπειτα, η Μονακό πέρασε μπροστά με το σκορ να γίνεται 16-10 με τον Άλφα Ντιαλό να σκοράρει δύο τρίποντα στο διάστημα αυτό. Η πρώτη περίοδος έληξε στο 21-17 με το πρώτο εύστοχο τρίποντο του Γκριγκόνις.

Στην αρχή της δεύτερης περιόδου η Μονακό με ένα σερί 7-3 και τον Τζόρνταν Λόιντ να σκοράρει πέντε απ' τους επτά της ομάδας του, ξέφυγε με 28-20. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε μπροστά ακόμα και με 11 πόντους (37-26 & 39-28), όταν, έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Ντιαλό και τον Λόιντ, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Παναθηναϊκό να ακολουθήσει το ρυθμό της. Η διαφορά έφτασε στη μέγιστη τιμή της, όταν με τρίποντο του Ντιαλό, το σκορ έγινε 42-30. Έπειτα, το τριφύλλι με ένα μικρό σερί 6-0, με δύο τρίποντα, ένα από τον Λι και ένα απ' τον Τόμας, πήγε στα αποδυτήρια με το ημίχρονο να κλείνει στους έξι πόντους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καλούς οιωνούς για τους Πράσινους, όταν ο Μπέικον με σουτ 3 πόντων, μείωσε στους τρεις. Αργότερα, ισοφάρισαν δύο φορές (46-46 & 51-51), με τα πράγματα να φαινόταν ότι θα άλλαζαν. Στη συνέχεια όμως, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη είχε τρεις κακές επιλογές στην επίθεση, δίνοντας την ευκαιρία στη Μονακό να ξεφύγει με 59-53, με τον συνήθη ύποπτο, Μάικ Τζέιμς, να βάζει δύο πολύ δύσκολα σουτ, δίνοντας αέρα στην ομάδα του. Η τρίτη περίοδος έκλεισε τελικά στο 64-57, με τον Τζόρνταν Λόιντ να ευστοχεί σε δύο ελεύθερες βολές.

Η τέταρτη περίοδος αποδείχθηκε διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού ένα σερί 13-2 της Μονακό στα πρώτα έξι λεπτά του τελευταίου δεκαλέπτου, δεν άφησε περιθώρια στον Παναθηναϊκό να μείνει κοντά στο σκορ και να διεκδικήσει ό, τι μπορούσε απ' το παιχνίδι. Το σκορ έγινε 79-59 και 82-62, δείγμα της αγωνιστικής καθίζησης του τριφυλλιού στο τέλος. Το τελικό σκορ ήταν 84-70, με τη Μονακό να ανεβαίνει τέταρτη, με 17-10, στο δρόμο της για το πλεονέκτημα έδρας για τα play-offs της διοργάνωσης.

Για τους νικητές 18 πόντους είχαν οι Λόιντ και Ντιαλό, ενώ 12 είχε ο Οκόμπο. Ο πρώην πράσινος, Τζέιμς, είχε 11 πόντους. Για τον Παναθηναϊκό, 11 είχε ο Πονίτκα, ενώ 10 έβαλε ο Μπέικον, όλους στην τρίτη περίοδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code