ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κατατρόπωσε ο ΠΑΟΚ την Λαμία με 1-5 , βάζοντας τις βάσεις για τον 3ο συνεχόμενο τελικό


Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-5 την Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο Λαμίας. Ένας αγώνας, όπου στο πρώτο ημίχρονο ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν εκείνος ο οποίος είχε τον πλήρη έλεγχο και η Λαμία περίμενε υπομονετικά, ώστε να βγει στην κόντρα με προϋποθέσεις. 
Έτσι κυμάνθηκε και το δεύτερο μέρος με την μόνη διαφορά ότι οι γηπεδούχοι με αμυντική πίεση ήθελαν να κλέψουν για να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, που θα τις έδινε ψυχολογία για να διεκδικήσει κάτι από τον σημερινό αγώνα.

Α' ημίχρονο 
Πριν περάσει ένα λεπτό στον αγώνα η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου άνοιξε το σκορ, όταν ο Κωσταντέλιας έκλεψε την μπάλα, τροφοδότησε τον Ζίβκοβιτς, εκείνος έκανε το γύρισμα στην μεγάλη περιοχή, εκεί βρέθηκε ο Νάρεϊ και με άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην εξέλιξη του παιχνιδιού ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν εκείνος που είχε τον πλήρη έλεγχο, ενώ οι γηπεδούχοι επιδίωκαν  ένα αμυντικό μομέντουμ, ώστε να περιμένουν να κερδίσουν την μπάλα και να βρουν ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα στην κόντρα.
Η πρώτη ευκαιρία για την Λαμία επιτεύχθηκε στο 15΄ με τον Σλίβκα να βρίσκει τον Μαρτίνεζ, αλλά ο ο Ίνγκασον έδιωξε την μπάλα πριν γίνουν τα πράγματα επικίνδυνα για την ομάδα του. 
Στο 25΄ ο Ζίβκοβιτς συνδυάστηκε υπέροχα με τον Σάστρε, ο οποίος γύρισε προς την περιοχή, εκεί ήταν το νεαρό αστέρι της ομάδας Ιωάννης Κωνσταντέλιας στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
 Δύο λεπτά αργότερα συνεχίστηκε η επιθετική κυριαρχία των φιλοξενούμενων βάζοντας άλλη μια φορά δύσκολα στην αντίπαλη άμυνα, όταν ο Ζίβκοβιτς είδε την κίνηση του Κωνσταντέλια και τον βρήκε με εξονυχιστική ακρίβεια στην μεγάλη περιοχή , εκείνος πέρασε τον Γκαραβέλη, έκανε το σουτ αλλά τα σχέδια έμελλε να του τα χαλάσει ο Κορνέζος, καθώς έδιωξε την μπάλα πριν πάει στην εστία της ομάδας του 
Δεν πραγματοποιήθηκε στην συνέχεια κάποια ευκαιρία και έτσι Λαμία και ΠΑΟΚ θα πάνε στην ανάπαυλα με το ισχυρό 0-2. Σε ένα ημίχρονο που δεν άλλαξε η τακτική των δύο ομάδων καθ' όλη την διάρκεια του.

Β' ημίχρονο 
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας, η μόνη διαφοροποίηση ήταν ότι η Λαμία με αμυντική πίεση προσπαθούσε να κλέψει και να βγει στην κόντρα.
H πρώτη φάση του δευτέρου μέρους είναι για τον Δικέφαλο του Βορρά ΄στο 56΄, με τον Νάρεϊ να εκτελεί το στημένο, την προβολή την έκανε ο Ζίβκοβιτς, όμως ο Γκαραβέλης του είπε όχι.
Στο 62΄θα έρθει το τρίτο γκολ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, όταν ο Ντούγκλας Αουγκούστο με ένα υπέροχο πλασέ λίγο έξω απ' την μεγάλη περιοχή νίκησε τον Γκαραβέλη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. 
Πέντε λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τέταρτο τέρμα με τον Τάισον να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, τροφοδότησε τον Τόμας και από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Δεν πρόλαβαν να περάσει αρκετός χρόνος και, μόλις σε τρία λεπτά οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πυροβολούν την αντίπαλη εστία. Ο Ζίβκοβιτς με βαθιά μεταβίβαση βρήκε τον Σάστρε, εκείνος σύγκλινε προς την μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, ο  τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν είχε απάντηση και έτσι αύξησε κατά ένα ακόμα γκολ τα τέρματα της ομάδας του. 
Η μοναδική ευκαιρία της Λαμίας στην επανάληψη επιτεύχθηκε με γκολ, όταν ο Κουλιεράκης αδυνατούσε να διώξει, ο Μαρτίνεζ μπήκε στην πορεία της μπάλας έκανε το πλασέ, πετυχαίνοντας το τέρμα της τιμής για την ομάδα της Φθιώτιδας.
Στο 90+2΄πέτυχε ακόμα ένα τέρμα η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου με τον Νούνιεζ να κλέβει την μπάλα από τον Ντάντας, η μπάλα πήγε στον Μεντίνα, εκείνος νίκησε τον Κοτάρσκι αλλά ο Χρήστος Βεργέτης υπέδειξε ότι πραγματοποιήθηκε επιθετικό φάουλ στον Πορτογάλο παίκτη του Δικεφάλου.
Στην συνέχεια δεν πραγματοποιήθηκε κάποια ευκαιρία και ο ΠΑOK πήρε μια νίκη που του δίνει ισχυρό προβάδισμα για το επαναληπτικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου. 
Μια πρόκριση που αν επιτευχθεί θα είναι ο τρίτος συνεχόμενος τελικός που συμμετέχει ο Δικέφαλος του Βορρά.  


Ενδεκάδες

Λαμία(Λεωνίδας Βόκολος) (4-3-3) Γκαραβέλης, Σαραμαντάς, Κορνέζος, Αντέτζο, Βασιλαντωνόπουλος,(Σιμόν 45΄) Στάνκο(Ντε Βινσέντι 59΄) Τζανδάρης,(Νούνιεζ 59΄)  Σλίβκα, Ασκόφσκι,(Αμπάντα 65΄) Μαρτίνεζ, Μανούσος(Μεντίνα 65΄) 

ΠΑΟΚ(Ραζβάν Λουτσέσκου) (4-2-3-1) Κοτάρσκι, Σάστρε, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Κεντζιόρα, Ντάντας, Αουγκούστο,(Σβάμπ 63΄) Ζίβκοβιτς,(Μπίσεσβαρ 75΄) Κωνσταντέλιας,(Τάισον 63΄) Νάρεϊ,(Ελ-Καντουρί 71΄) Τόμας(Τζίμας 74΄) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code