ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με μαγικές εκτελέσεις του Κώστα Φορτούνη ο Ολυμπιακός απέδρασε με τριάρα από τον Βόλο


Ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό με σκορ 0-3 από το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα με τον Κώστα Φορτούνη να αναδεικνύεται ως ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τρεις καταπληκτικές εκτελέσεις φάουλ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν στο πλευρό τους 12.000 φιλάθλους τους που έδωσαν βροντερό παρών, σπρώχνοντας την ομάδα στη νίκη. Μετά τη σημερινή του νίκη στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ ο Ολυμπιακός έφτασε στην δεύτερη θέση την ΑΕΚ, έστω και προσωρινά.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν ειδικά στο πρώτο μέρος και μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα ο Φορτούνης με εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Βόλου με τους αμυντικούς να μην απομακρύνουν σωστά την μπάλα και ο Κασάμι με σουτ από κοντά το εκμεταλλεύτηκε για το 0-1. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα γκολ χτυπώντας κυρίως από τον άξονα με κάθετες πάσες, με σκοπό να διασπάσει την άμυνα των Βολιωτών. Το 0-2 ήρθε τελικά ξανά με εκτέλεση φάουλ από τον Φορτούνη, αυτή τη φορά από τα αριστερά, πρώτη κεφαλιά του Χάμες, με τον συνήθη ύποπτο Σεντρίκ Μπακαμπού να παίρνει την δεύτερη κεφαλιά και να νικάει τον Κλέιμαν. Αυτό ήταν το 14ο τέρμα για τον Κονγκολέζο επιθετικό του Ολυμπιακού που οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος. 

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορούσε σωστά, ενώ δεν απειλήθηκε από τον Βόλο. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Κώστας Φορτούνης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ και λάθος εκτίμηση του Κλέιμαν πέτυχε και τρίτο γκολ για την ομάδα του στο 81', βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα. 

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Ντέλετιτς, Πιρές, Κάτσε, Οζέγκοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Χάμες, Φορτούνης, Κανός, Μπακαμπού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code