ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-ΠΑΟΚ 1-2: Σπουδαίο "διπλό" σε επεισοδιακό ντέρμπι με ένταση και παράπονα!


Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς στο ματς, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές του και πέρασε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" με 1-2! Με άδεια χέρια φεύγει από το γήπεδο η ομάδα του Αποστόλη Τερζή, η οποία αν και προηγήθηκε στο παιχνίδι και είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και για άλλο γκολ, εν τέλει ηττήθηκε! Φωνάζουν για το εις βάρος τους πέναλτι οι Κιτρινόμαυροι έχοντας αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Σουηδοϊρακινού!




Α' ΗΜΊΧΡΟΝΟ
 

Ξεκίνημα στο ντέρμπι με τον Άρη να μπαίνει δυνατά και λόγω της φανταστικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι φιλάθλοι του, με τον Πάλμα να χάνει την πρώτη ευκαιρία, καθώς το σουτ του έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι (5'). Ότι δεν έκανε στην πρώτη του φάση, το έκανε στην δεύτερη ο επιθετικός από την Ονδούρα. Κέρδισε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, διένυσε μια απόσταση δέκα μέτρων και με ένα δεξί φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Κοτάρσκι για το 1-0 μεσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς (12')! Φοβερό γκολ από τον 22χρονο εξτρέμ που εβαλε "φωτιά" στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με ένα γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα! Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίσει με τον Αουγκούστο να κλέβει την μπάλα ψηλά στο γήπεδο, να πασάρει στον Ολιβέιρα και τον τελευταίο να κάνει κακό σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ (18'). Νέα πολύ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Καμαρά να πασάρει στον Ιτούρμπε, με τον Παραγουανό να κάνει εκπληκτική προσποίηση, να σεντράρει "γλυκά" στον Ματέο Γκαρσία, με τον τελευταίο να μην μπορεί να κάνει την κεφαλιά ανενόχλητος και τον Ράφα Σοάρες να διώχνει σε κόρνερ (22'). Δοκάρι για τον Άρη μετά από ενέργεια του Καμαρά, ο επιθετικός όμως των κιτρινόμαυρων υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ (29'). Σημαντική στιγμή για τον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Κάργα να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ και τον Σιαμπάνη να κάνει την επέμβαση και να κρατάει το 1-0 (34')! Νέα κεφαλιά του Κάργα δύο λεπτά αργότερα, η μπάλα αρκετά έξω. Το παιχνίδι πηγαίνει πάνω κάτω με τον Άρη να χάνει τεράστια διπλή ευκαιρία, αρχικά με την κεφαλιά του Ιτούρμπε που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κοτάρσκι απομάκρυνε με υπερένταση την κεφαλιά του Νταρίντα (37')! Στην εκτέλεση του κόρνερ που ακολούθησε ο Φαμπιάνο έκανε την ψιλοκρεμαστή κεφαλιά, με την μπάλα και παλιωνα καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ (38')! Δυο δοκάρια σε δύο λεπτά για την ομάδα του Απόστολου Τερζή που μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με σκοπό να πάρει τους τρεις βαθμούς. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό, ο Καμαρά σκόραρε όμως ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού. Κίνηση του Ολιβέιρα στην καρδιά της άμυνας του Άρη, σέντρα του Ράφα Σοάρες, η μπάλα κατέληξε άουτ, μιας και η κεφαλιά ήταν αδύναμη και όχι προς την εστία (44'). Ημίχρονο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Άρη να έχει την υπεροχή και τις σημαντικότερες στιγμές στο ματς και να προηγείται δίκαια με 1-0.

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ 

Πιο δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Δικέφαλος του Βορρά με σκοπό να ισοφαρίσει γρήγορα. κέρδισε αρκετές στημένες μπάλες γύρω από την εστία του Σιαμπάνη χωρίς να καταφέρει να σημειώσει κάποια τελική. Στο 65ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπράμπετς στον Σβαμπ μετά από υπόδειξη του VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αυστριακός μέσος του Δικεφάλου και νίκησε τον Σιαμπάνη από τα 11 βήματα για το 1-1 (68')! Διαρκείς οι διαμαρτυρίες των Κιτρινόμαυρων, οι οποίοι θεωρούν πως δεν υπάρχει παράβαση. Έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Ράφα Σοάρες σέντραρε, ο Σιαμπάνης έδιωξε ασταθώς με τον Ζίφκοβιτς να επωφελείται και να κάνει το 1-2 (74')! Πλήρης ανατροπή για τον ΠΑΟΚ που εκμεταλλεύτηκε το υπέρ του μομέντουμ και έφερε "τούμπα" το παιχνίδι! Από το γκολ του ΠΑΟΚ και μετά το ματς είχε συνεχείς διακοπές λόγω πολλών φάουλ και λόγω τραυματισμών των φιλοξενούμενων (κυρίως του Κάργα), ενώ μόλις συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά αγώνα σημειώθηκε ένταση και στη συνέχεια σύρραξη μεταξύ των δύο πάγκων, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αποβάλλεται. Με την επανέναρξη του αγώνα στο 104' ο Αουγκούστο έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει λίγο κόρνερ. Τίποτα το αξιοσημείωτο στο υπόλοιπο των καθυστερήσεων με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο διπλό στο "Κλεάνθης Βικελίδης"!





Άρης (Απόστολος Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (86' Μαζικού), Ετέμπο (86' Νταμπό), Νταρίντα, Ματέο Γκαρσία (80' Γκρέι), Ιτούρμπε (80' Καμάτσο), Πάλμα (86' Χριστοδουλόπουλος), Καμαρά.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα (46' Σάστρε), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας (46' Σβαμπ), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ (46' Τάισον), Ζίφκοβιτς (88' Ελ Καντουρί), Ολιβέιρα (62' Μπράντον Τόμας).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code