ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το πανόραμα των τριών αγώνων της 19ης αγωνιστικής της Basket League (Κυριακή 19/3)

 

Νίκες για Ολυμπιακό, Κολοσσό και ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι που άνοιξε το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ξεχώρισε η νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι Ερυθρόλευκοι σ' ένα πραγματικό ντέρμπι, διεύρυναν στο 12-0 το σερί νικών τους απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό τους. Για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κι έπειτα από ένα πραγματικό ντέρμπι, ξεχώρισαν οι Λαρεντζάκης με 13, ΜακΚίσικ με 12, όσους είχε και ο Κέιναν. Για τους Πράσινους 17 πόντους είχε ο Μπέικον.

Ευρεία νίκη σημείωσε ο Κολοσσός στη Ρόδο απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να κερδίζει με 88-68, σταματώντας ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών στο πρωτάθλημα. Για τους νικητές 24 είχε ο Χρυσικόπουλος, ενώ 17 σημείωσε ο Χατζηδάκης. 16 πόντους σκόραρε ο Ντίξον. Για τους Πατρινούς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μαστρογιαννόπουλος με 16 πόντους.

Μετά τον Παναθηναϊκό, νίκησε και την Καρδίτσα η ομάδα του Φώτη Τακιανού με 87-79. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν η ενδέκατη νίκη σε 19 παιχνίδια. Για τους Θεσσαλονικείς, 35 πόντους είχε ο τρομερός Φράνκε, ενώ 12 σκόραρε ο Ρένφρο. Για τους Θεσσαλούς, 20 πέτυχε ο Γκάλινατ, με τον Έβανς να βάζει 16.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code