ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μια ξεχωριστή κίνηση της ΑΕΚ για να τιμήσει τα θύματα στα Τέμπη

 

28 Φεβρουαρίου, ήταν μια μαύρη σελίδα στην ελληνική ιστορία, μια τραγική μέρα για τις οικογένειας των θυμάτων που θρήνησαν τόσο πρόωρα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μια απώλεια ενός τραγικού παραπτώματος των σταθμαρχών. Μια τραγωδία που θα μείνει πάντα χαραγμένη στην μνήμη μας.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ως ένδειξη τιμής για αυτά τα πρόσωπα αποφάσισε να μην διατεθούν εισιτήρια στην 2η σειρά της θύρας 28 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.
   
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
  "Η πατρίδα εξακολουθητικά θρηνεί και δακρυρροεί για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Ο χαμός των συνανθρώπων μας κλόνισε συθέμελα τη χώρα.

Η οικογένεια της ΑΕΚ B.C θέλοντας να τιμήσει την μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας και επειδή το σιδηροδρομικό δυστύχημα, συνέβη στις 28 Φεβρουαρίου, αποφασίσαμε να αποκλείσουμε δια βίου το τμήμα 28, τη σειρά 2, όπερ  που σημαίνει δεκαπέντε θέσεις του γηπέδου μας, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων".

Επίσης ο Δικέφαλος ζήτησε από την ΕΣΑΚΕ να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον αυριανό αγώνα της με τον Κολοσσό Ρόδου.

Όσο αφορά για εκείνους που έχουνε διαρκείας στο τμήμα 28 σειρά δύο θα ενημερωθούν το συντομότερο από την διεύθυνση εισιτηρίων για τις θέσεις στις οποίες θα μετακινηθούν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code