ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για επέκταση συμβολαίου με τους Βαυαρούς ετοιμάζεται ο Μουσιάλα

 H Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση της Budesliga με 49 βαθμούς, όσους έχει και η Μπορούσια Ντόρτμουντ.  Στο κύπελλο βρίσκεται στην φάση των οκτώ, όπου θα αγωνιστεί εναντίον της Φράιμπουργκ και στο Uefa Champions League απέκλεισε τους Παριζιάνους με συνολικό σκορ 3-0 και θα βρίσκεται στην προημιτελική φάση του θεσμού.

Φαίνεται ότι η ομάδα βρίσκεται σε ένα πολύ καλό στάδιο και δεν θα ήθελε να χάσει τον Τζαμάλ Μουσιάλα, έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στο ρόστερ της και έτσι οι Βαυαροί  θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Σίγουρα ο Γερμανός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά στο Μόναχο έχουν διάθεση οι ίδιοι αλλά και ο παίκτης την ανανέωση της θητείας του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Deal ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε δύο με τρείς μήνες.

O Τζαμάλ Μουσιάλα ξεκίνησε από την Μπάγερν το 2020 και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 79 συμμετοχές και έχει πετύχει 22 τέρματα. Φέτος έχει πραγματοποιήσει 33 εμφανίσεις με 15 τέρματα και 12 ασίστ. Ένας παίκτης που σίγουρα θα είναι πηγή εσόδων για την Μπάγερν Μονάχου στο μέλλον, καθώς ήδη στα είκοσι του η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι με την Εθνική Γερμανίας έχει 20 συμμετοχές και έχει πετύχει ένα τέρμα.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code