ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός: Μόνο νίκη για τους ερυθρόλευκους, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι


"Η Ελλάδα θρηνεί, "έφαγε" τα παιδιά της και υπαίτιοι υπάρχουν, δικαιοσύνη"

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται σήμερα τους Βοιωτούς στο Φάληρο (16:00) με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την λευκή ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Ο Λεβαδειακός από πλευράς του θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.  

Ο Μίτσελ δεν θα έχει στη  διάθεσή του τους Εμβιλά, Γκάρι και Ρέτσο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Χάμες Ροντρίγκες δεν θα δώσει επίσης το παρών στο παιχνίδι καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει. Επίσης, θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση οι τιμωρημένοι λόγω καρτών, Παπασταθόπουλος και Ροντινέι. Αντίθετα, επιστρέφει στην ερυθρόλευκη αποστολή ο Σισέ μετά από αρκετά διάστημα αποχής. 

Πιθανή ενδεκάδα Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Βρουσάι, Μπα, Ντόη, Ραμόν, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Φορτούνης, Κανός, Μπιέλ και Μπακαμπού.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ο προπονητής του Λεβαδειακού Γιάννης Πετράκης άφησε εκτός αποστολής τους Τζημόπουλο, Παναγιώτου, Λούα Λούα, Γερεμέγεφ, Μουτίνιο, Σακό και Μπαχανάκ.

Πιθανή ενδεκάδα Λεβαδειακού: Γκροφ, Ντεντάκης, Λιάγκας, Παζ, Χάμοντ, Νίκας, Βρακάς, Μεχία, Γιαννιώτας, Σαχπεκίδης, Τορό. 

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Μπελμόντε, Τορό, Χάμοντ, Μεχία, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Συμελίδης, Τσάπρας, Σαχπεκίδης, Σαβιέρ, Παζ.

"Η Ελλάδα θρηνεί, "έφαγε" τα παιδιά της και υπαίτιοι υπάρχουν, δικαιοσύνη"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code