ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - ΑΕΚ : Δύσκολη αποστολή στο Ηράκλειο

 


Εν μέσω μίας μαύρης εβδομάδας για την χώρα όπου η οργή και η θλίψη ξεχειλίζουν, το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται σήμερα (19.30) την ΑΕΚ στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.

Η πρωτιά περνάει από το ...Γεντί Κουλέ για την ΑΕΚ, όπου φιλοξενείτε σήμερα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Οι Κρητικοί, έχοντας κάνει έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο της Νεάπολης, επικρατώντας με 0-2 του Ιωνικού και επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την ανοδική τους πορεία. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει μόλις δύο ήττες και με την ψυχολογία στα ύψη, υποδέχεται σήμερα την Ένωση, ξέροντας φυσικά τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, έχοντας όμως στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.  

Ο Λιθουανός προπονητής δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίας Νέιρα, Λουίζ Φελίπε, Σωτηρίου, Αποστολάκη και Θεοδοσάκη, ενώ εκτός είναι επίσης και οι τιμωρημένοι Βούρος και Περέα.

Από την άλλη, για την Ένωση ξεκινάει μία πάρα πολύ απαιτητική και καθοριστική εβδομάδα, όπου θα κληθεί να δώσει 3 παιχνίδια σε διάστημα 7 ημερών! Σήμερα με τον ΟΦΗ, την Τετάρτη στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και την Κυριακή εντός έδρας με τον Ολυμπιακό. Σήμερα ταξιδεύει στο Ηράκλειο με μοναδικό στόχο την νίκη και τους 3 βαθμούς, οι οποίοι θα την στείλουν ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά. Η αποστολή βέβαια της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα μόνο εύκολη που δεν θα είναι, απέναντι σε έναν ΟΦΗ που ανεβαίνει και βελτιώνεται συνεχώς. 

Ο Αργεντίνος τεχνικός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Γκαρσία, Αραούχο, Σιμάνσκι, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος και Μαχαίρας. Στην αποστολή επιστρέφει ο Φάν Βέερτ όμως είναι άγνωστος ο βαθμός ετοιμότητας του.

Πιθανές 11αδες

Ο γηπεδούχος ΟΦΗ θα παραταχθεί με το κλασικό πλέον 3-5-2 έχοντας τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια. Τριάδα στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Πασαλίδης, Διαμαντής και Μπαλογιάννης με τον Λάρσον να αγωνίζεται ως δεξί μπακ-χαφ και τον Θοράρισον στα αριστερά. Ντιουσέ, Μεγιάδο και Μπάκιτς θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Τοράλ να παίζει λίγο πιό πίσω από τον προωθημένο Ντικό, στην κορυφή της επίθεσης.

Για την Ένωση, ο Αθανασιάδης θα είναι κάτω από τα γκόλποστ, με τετράδα στην άμυνα τους Ρότα, Μουκουντί, Βίντα και Χατζισάφι από δεξιά προς τα αριστερά. Γιόνσον, Πινέδα και Γκατσίνοβιτς θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Ελίασον να αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ, τον Τσούμπερ να έχει τον ρόλο του αριστερού εξτρέμ και τον Άμραμπατ να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Θοράρινσον, Γιαννούλης, Γοχού, Διαμαντής, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Τζου.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Φαν Βέρτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Κοσίδης.

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος


Βοηθοί: Κωσταράς, Τριανταφύλλου


VAR: Φωτιάς

4ος: Μαλουτάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code