ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Ανανεώσαν το ραντεβού τους για τα Play-out (1-1)




Η Ελλάδα θρηνεί, "έφαγε" τα παιδιά της και υπαίτιοι υπάρχουν, δικαιοσύνη.

Μοιρασιά με 1-1 μεταξύ των Αρκάδων και του Ατρομήτου, με τις δύο ομάδες να παίρνουν απο έναν βαθμό και να βρίσκονται οριστικά στα Play-out, με τους Περιστεριώτες να χάνουν και τις όποιες, μαθηματικές, ελπίδες για κάτι καλύτερο. Ρομπάιγ και Τζουκάνοβιτς τα γκολ για τις δύο ομάδες, με το παιχνίδι να έχει αρκετά καλό ρυθμό και αρκέτές ευκαιρίες αλλά καμία απο τις δύο να μην μπορεί να τις εκμεταλλευτεί.


Πριν το παιχνίδι όπως και σε όλα της Super League κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.


Α' ημίχρονο

Χωρίς την μεγάλη φάση τα πρώτα 15 λεπτά του παιχνιδιού, με τον Ατρόμητο να έχει δύο ευκαιρίες με τα σουτ των Ροτάριου και Κεσχρίντα όμως να είναι αρκετά κακά και να εξουδετερώνονται χωρίς να απειλήσουν τον Παπαδόπουλο. Στο 22' ο Ρομπάιγ δέχεται μια υπέροχη πάσα από τα αριστερά, βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Αστέρας, μπαίνει στην περιοχή και με όμορφο πλασέ κερδίζει τον Παπαδόπουλο και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με τον βοηθό όμως αρχικά να σηκώνει την σημαία για οφσάιντ. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR όπου τελικώς το γκολ μέτρησε καθώς ο Ρομπάιγ καλυπτόταν, και τον Ατρόμητο να παίρνει προβάδισμα με 0-1. 

Στο 35' ο Κιάρτασον είχε καλή ευκαιρία από κοντά να σκοράρει αλλά ο Παπαδόπουλος έπεσε και έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ. Η πρώτη ευκαιρία των Αρκάδων στο παιχνίδι ήρθε στο 36' με τον Σίτο να επιχειρεί ένα μακρινό σουτ έξω δεξιά από την περιοχή του Ατρομήτου και αυτή να περνάει λίγο εκτός εστίας. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς καμία άλλη μεγάλη ευκαιρία, με τον Ατρόμητο να έχει τον έλεγχο, να πετυχαίνει ένα γκολ και να κρατάει με άνεση το προβάδισμα του.

Β' ημίχρονο

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε το γκολ της ισοφάρισης όταν από μια εκτέλεση κόρνερ ο Τζουκάκάνοβιτς θα σηκωθεί πιο ψηλά από όλους και θα στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γιαννιώτη για το 1-1 στο 51ο λεπτό. Ο Αστέρας βρήκε γκολ στην πρώτη του τελική στο δεύτερο μέρος, με την ψυχολογία της ομάδας να ανεβαίνει και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο με τους Άλβαρες και Ρούμπεν Γκαρθία να έχουν δύο ευκαιρίες προς την εστία του Ατρομήτου αλλά τα σουτ τους να φεύγουν εκτός. 

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 69' με τον Καμαρά από κοντά να κάνει το σουτ, ο Παπαδόπουλος να διώχνει αρχικά αλλά τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και τον τερματοφύλακαςτου Αστέρα να την μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. Οι δύο ομάδες όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσαν να μειώσουν τους κενούς χώρους και να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους για να φτάσουνε στο γκολ τις νίκης. Οι Αρκάδες απείλησαν έπειτα απο ώρα με τον Ιγκλέσιας να επιχειρεί ένα σουτ έξω απο την περιοχή και αυτό να περνάει εκτός. Όσο κυλούσανε τα λεπτά οι δύο ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται με τον βαθμό τις ισοπαλίας, κατεβάζοντας ρυθμούς, και έχοντας από μία ευκαιρία μέχρι το τέλος του ματς αλλά απο μακρινές αποστάσεις χωρίς να μπορούνε να γίνουνε απειλητικοί προς τους τερματοφύλακές και το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τους αγώνες των Play-out.


Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρθία, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Ατιένθα, Αλάγκμπε, Μουνάφο, Σίτο, Ριέρα, Ζουγλής, Μπαράλες.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Καμαρά, Κούεν, Ροτάριου, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον.

Η Ελλάδα θρηνεί, "έφαγε" τα παιδιά της και υπαίτιοι υπάρχουν, δικαιοσύνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code