ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ραούλ και Αλόνσο ο στόχος της Βασίλισσας για το καλοκαίρι

Ραούλ Γκονζάλεθ ένα όνομα μια ιστορία, ένας παίκτης που έκανε πολλά παιδιά να αγαπήσουν την Ρεάλ Μαδρίτης.

 Παρέμεινε 16 χρόνια στην ομάδα από το 1994 ως το 2010, πραγματοποιώντας 550 εμφανίσεις και σημειώνοντας 228 τέρματα. Ένα σύμβολο για τους φίλους της Βασίλισσας, καθώς έχει βάλει πολύ σημαντικά τέρματα σε Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα.  Από τους σύγχρονους παίκτες εκείνη που έχουν φτάσει στην διάρκεια του στην ομάδα είναι ο Ίκερ Κασίγιας. Οι παίκτες οι οποίοι δεν τον  έχουν περάσει είναι ο Μαρσέλο με 15 χρόνια και ο Καρίμ Μπενζεμά με 14 αλλά είναι ενενεργειά με την Ρεάλ, όποτε μπορεί να το καταφέρει.

 Ο Ραούλ Γκονζάλεζ, από το 2019 έχει αναλάβει χρέη προπονητή στην Ρεάλ Β και είναι πολύ κοντά στο να γίνει τεχνικός της Βασίλισσας το καλοκαίρι σε περίπτωση που λυθεί η συνεργασία με τον Κάρλος Αντσελότι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον από την Εθνική Βραζιλίας. Αλλά μπορεί να τον διώξουν οι Μερέχνες σε περίπτωση που δεν καταφέρει φέτος να τους προσφέρει το πρωτάθλημα.

Πάντως σύμφωνα με την AS, ο Ραούλ είναι κοντά στην λίστα των ανθρώπων της Ρεάλ. Τα πηγαίνει εξαιρετικά με την δεύτερη ομάδα. Επίσης ταιριάζει στην ομάδα μια ισχυρή προσωπικότητα, αφού όλοι θυμόμαστε την εξαιρετική πορεία που είχε επιτύχει ένα άλλο μεγάλο αστέρι της Βασίλισσας ο Ζινεντίν Ζιντάν. 

Επιπλέον μια άλλη επιλογή που εξετάζεται είναι εκείνη του Τσάμπι Αλόνσο. Αυτή την στιγμή είναι προπονητής στην Λεβερκούζεν, όμως αν δεν καταφέρει να κατακτήσει το Europa League και δεν οδηγήσει την ομάδα σε ευρωπαϊκό εισιτήριό, φαίνεται δύσκολο να παραμείνει και την επόμενη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code