ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χρήστος Τζόλης: "Θέλω να σκοράρω και να αγωνιστώ σε πιο πολλά ματς"

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει στην ακαδημία του συλλόγου, ενισχύοντας την στην πρώτη ομάδα με παιδιά, όπως ο Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Λύρατζης, Κωνσταντέλιας και Τζόλης. 

Με τον καθένα να χαράζει μια ξεχωριστή πορεία στην ομάδα, αυξάνοντας την χρηματιστηριακή αξία τους αλλά και κάνοντας τους εαυτούς τους πόλο έλξης για πολλές ομάδες στο εξωτερικό. Αλλά μερικές φορές ακούμε να λένε, ίσως  θα έκανε καλό στον νεαρό ποδοσφαιριστή να παρέμενε στο σύλλογο, ίσως δεν ήταν η ώρα του ακόμα να αποχωρήσει. Αυτό το παράδειγμα μάλλον ισχύει στην περίπτωση του Χρήστου Τζόλη.

Το 2021 τον αγόρασε η Νόριτς  έναντι του ποσού των 11 εκατομμυρίων. Στην οποία είχε 20 συμμετοχές 14 στην Premier League και φέτος έξι συμμετοχές στην Champioship. Στην συνέχεια πήγε δανεικός στην Τβέντε πραγματοποιώντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ. Τώρα επέστεψε στην δεύτερη κατηγορία Αγγλίας και θέλει να αποδείξει στα καναρίνια ότι θα πρέπει να υπολογίζεται στο βασικό τμήμα της ομάδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος πριν από τον αγώνα με την Χάντερσφιλντ τόνισε  ότι θέλει να δείξει τι μπορεί να κάνει στην ομάδα και επίσης ανάφερε για το κίνητρο που του μετέδωσε ο προπονητής της ομάδας Ντέιβιντ Βάγκνερ.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής:

"Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Μετά τον τραυματισμό μου γύρισα για την αποθεραπεία μου. Μια εβδομάδα μετά ήθελα να μείνω εδώ. Οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν πολλοί. Ήταν ο πρώτος μεγάλος τραυματισμός μου. Ήμουν χαρούμενος που βρισκόμουν εδώ. Θέλω να σκοράρω περισσότερο, να αγωνιστώ σε πιο πολλά ματς και να έχω μεγαλύτερη συμμετοχή.

Στόχος μου να βελτιωθώ θέλω να παίξω στην Νόριτς. Πέρυσι όταν χτύπησα, ήταν δύσκολα για μένα αλλά πλέον είναι ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω".

Αναφέρθηκε στον προπονητή Ντέιβιντ Βάγκνερ: 

"Ο προπονητής μου ήταν ξεκάθαρος μαζί μου από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Για έναν νέο παίκτη όπως εγώ, το να μου δίνει αυτοπεποίθηση είναι μεγάλο πράγμα.

Θέλει οι εξτρέμ να παίζουν πιο μέσα και για μένα είναι καλό αυτό γιατί πάντα θέλω να βρίσκομαι γύρω από την μεγάλη περιοχή, να δημιουργώ και να σκοράρω. Θέλω να βελτιωθώ στο 100% σε όλους τους τομείς και να ταιριάξω στο σύστημα του προπονητή".



 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code