ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάντσεστερ Σίτι: Σκέψεις για Μπέν Τσίλγουελ


Ο Δανεισμός  του Ζοάο Κανσέλο στοίχισε αρκετά στους πολίτες, καθώς από εκείνη την στιγμή δεν έχουν βρει παίκτη ανάλογης ποιότητας.
Στην ουσία δεν είναι ένας απλός δανεισμός, καθώς η συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου  ήταν με ρήτρα αγοράς 70 εκατομμυρίων,  όσο ακριβώς είναι και η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη. Ο λόγος που έγινε αυτή η συμφωνία ήταν λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων γιατί δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Να θυμίσουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι τον απέκτησε από την Γιουβέντους με το ποσό των 65 εκατομμυρίων το 2019 και μέχρι το 2023 είχε πραγματοποιήσει 98 συμμετοχές και πέντε τέρματα.

Πάντως παρόλο που δεν είναι σίγουρη η αποχώρηση του παίκτη ο Πέπ Γκουαρντιόλα σκέφτεται τον Μπέν Τσίλγουελ για το καλοκαίρι. Ένας παίκτης που θεωρείται πολύτιμο στέλεχος για τους μπλε αλλά φέτος δεν πραγματοποίησε αρκετές συμμετοχές λόγω του προβλήματος τραυματισμού που τον ταλάνιζε.
Μια μεταγραφή που θα κοστίσει σίγουρα πάνω από 50 εκατομμύρια, καθώς τα λιοντάρια τον απέκτησαν από την Λέστερ με το ποσό των 50,20 εκατομμυρίων και σίγουρα θα ζητήσουν παραπάνω, παρόλο που η χρηματιστηριακή του αξία την δεδομένη χρονική στιγμή ανέρχεται στο ποσό των 38 εκατομμυρίων.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι το συμβόλαιο του λήγει το 2025 με την Τσέλσι να μην είναι αρνητικοί σε ενδεχόμενο πώλησης του εξαιτίας της μεγάλης μεταγραφικής δραστηριότητας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπου δαπάνησαν 360.000.000 ευρώ.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code