ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρόστιμο 30.000 δολαρίων υποβλήθηκε στον Φρέντ ΒανΒλίτ

Είναι στιγμές που στον αθλητισμό, όταν η αδρεναλίνη χτυπάει στο κόκκινο θα πρέπει να σιωπάς και όχι να αντιδράς με παρορμητικό τρόπο, σίγουρα υπάρχει η κούραση και μια λάθος διαιτητική απόφαση μπορεί να σου προκαλέσει ξέσπασμα.

Μια τέτοια περίπτωση ήταν του Φρέντ ΒανΒλίτ, όπου ξέσπασε εναντίον του διαιτητή της αναμέτρησης Γκλέν Τέιλορ αλλά και των διαιτητών του ΝΒΑ. Αυτό που ανάφερε ήταν ότι: "δεν με νοιάζει θα δεχθώ πρόστιμο δεν με ενδιαφέρει. Η λίγκα λοιπόν των τιμώρησε με το πρόστιμο 30.000 δολαρίων για τις δηλώσεις του."

Μια μέρα αργότερα, όταν ηρέμησε από το περιστατικό δήλωσε: "Ήμουν εκνευρισμένος εκείνη τη στιγμή. Πολλοί, όμως νιώθουν όπως εγώ. Ελπίζω να δούμε αλλαγές για την βελτίωση του παιχνιδιού. Ξέφυγα λίγο, ήμουν πολύ συναισθηματικός και παρασύρθηκα. Απλώς εξάντλησα κάθε τρόπο διαμαρτυρίας που είχα. Είμαι άνθρωπος και θα κάνω λάθη. Ήμουν αντιεπαγγελματίας, οπότε ήταν ατυχές αυτό που έγινε."

Ο Φρέντ ΒανΒλίτ ξεκίνησε την καριέρα του το 2016 από την Τορόντο Ράπτορς και, έκτοτε δεν έχει αλλάξει άλλη ομάδα, παρά μόνο, όταν το 2016-17 αγωνίστηκε στην G-League με την Ράπτορς 905 για να πάρει χρόνο συμμετοχής. 

Όσο αφορά τα φετινά στατιστικά του μέχρι στιγμής στην  φετινή σεζόν έχει 19,3 πόντους, 4,3 Ριμπάουντ και 6,9 ασίστ.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code