ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - Αστέρας 1-0: Μεγάλη εντός έδρας νίκη για τους Νικαιώτες με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Μάντζη


Η ομάδα της Νίκαιας πήρε τεράστιο εντός έδρας τρίποντο με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην μάχη που δίνει για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Το χρυσό τέρμα των νικητών πέτυχε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Βασίλης Μάντζης με κεφαλιά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, δίνοντας στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Χουτεσιώτη και είχαν ανούσια κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. 


Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ιωνικός μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι και μόλις στο 7ο λεπτό ο Μάντζης με υπέροχη κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλεριάνου από τα δεξιά άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στο 36' ο Μάντζης-που είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Νίκαιας-πήγε να αιφνιδιάσει τον Παπαδόπουλο με σουτ που επιχείρησε λίγο κάτω από το ημικύκλιο της μεσαίας γραμμής, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Επτά λεπτά αργότερα ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Αλάγκμπε αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Ρομαό και αποβλήθηκε από τον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και τα δυνατά μαρκαρίσματα με το παιχνίδι να υστερεί αρκετά σε ποιότητα και ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. 

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν ο Φαντιγκά με καταπληκτική ενέργεια από τα αριστερά έσπασε την μπάλα στην περιοχή, αλλά η προβολή του Μάντζη σταμάτησε στους αμυντικούς της φιλοξενούμενης ομάδας. Στο 54' ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Βασίλης Μάντζης έπιασε ένα δυνατό σουτ από τα δεξιά, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε την μπάλα. Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα το σκηνικό δεν άλλαξε και η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πήρε το σπουδαίο τρίποντο. Ωραία ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους του Ιωνικού σε όλη την διάρκεια του αγώνα. 


Οι συνθέσεις της αναμέτρησης:

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Σάκιτς, Ρομαό, Κάνιας, Φαντιγκά, Λοβέρα, Σεμπά, Μάντζης. 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Ριέρα, Σίτο, Τιλίκα, Μπαράλες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code