ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Βαθμός χρυσάφι για τους φιλοξενούμενους


ΟΦΗ και Λεβαδειακός ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". Σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν στην κόντρα να γίνουν απειλητικοί. Ένα αποτέλεσμα που οδηγεί τους κρητικούς στην 4η θέση με 27 βαθμούς δύο πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό προσωρινά στην 5η θέση με 18 βαθμούς.

Α' ημίχρονο 

Στην αρχή του πρώτου μέρους το παιχνίδι κυμαινόταν με αργό ρυθμό. Ο Λεβαδειακός έδωσε χώρο στους κρητικούς, ώστε να διεκδικήσει κάποιο τέρμα στην κόντρα επίθεση.

Ο ΟΦΗ ήταν η πρώτη ομάδα που απείλησε στον αγώνα, όταν ο Διαμαντής βρήκε λίγο χώρο εκτός περιοχής στο 13΄ επιχείρησε το σουτ αλλά ήταν αδύναμο και μπλόκαρε, χωρίς να ανησυχεί ο Γκρόφ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Τοράρινσον εκτέλεσε το στημένο την κεφαλιά την έπιασε ο Πασαλίδης, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ούγγρου πορτιέρο.

H ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήρθε μια ανάσα από το γκολ στο 24΄, όταν ο Σαχπεκίδης κέρδισε την κόντρα από τον Πασαλίδη, βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά αλλά ο Έλληνας πορτιέρο απέκρουσε την μπάλα.

Στην πορεία του παιχνιδιού ο ΟΦΗ αύξησε το ρυθμό του αγώνα και με πυλώνα της τακτικής του την επιθετική κυριαρχία λίγο έλειψε να προηγηθεί στο 31΄. Ο Μεγιάδο γέμισε προς την μεγάλη περιοχή, ο Ντίκο έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Γκρόφ αποσόβησε τον κίνδυνο.

Δεν άργησε να έρθει η επόμενη στιγμή για τους κρητικούς, καθώς ο Μπάκιτς ένα λεπτό αργότερα έπιασε σουτ από την καρδιά της περιοχής αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε σταθερά. 

 Kαμία άλλη ευκαιρία δεν πραγματοποιήθηκε για τις δύο ομάδες και έτσι  πήγαν στην ανάπαυλα με μηδέν εις το πηλίκο. Ένα αποτέλεσμα του πρώτου μέρους που αδικεί του ΟΦΗ, αφού ήταν εκείνος που πίεζε περισσότερο και είχε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες.

Β' ημίχρονο

Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης άνοιξε το σκορ ο Λεβαδειακός. Ο Γιαννιώτας εκτέλεσε το κόρνερ,  ο Νίκας έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση του ΟΦΗ ήταν ένα σουτ με τον Μπαλογιάννη  από την μικρή περιοχή δύο λεπτά αργότερα , όμως η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από την αριστερή γωνία της αντίπαλης ομάδας. 

Μετά το γκολ του Λεβαδειακού δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στις τακτικές των δύο ομάδων, καθώς οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί στην κόντρα.

Ο Ντίκο έγινε αποδέκτης της μπάλας στο 60΄έπιχείρησε το σουτ, όμως ο Γκρόφ μπλόκαρε την μπάλα.

Η πίεση θα έχει αποτελέσματα για τους κρητικούς. Ο Μπάκιτς εκτέλεσε το φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 73΄ μειώνοντας για την ομάδα του. 

Ο Βινίσιους έκανε την καρφωτή κεφαλιά μετά από το κόρνερ της ομάδας του αλλά ο Μανδάς απέκρουσε την μπάλα στο 90+2΄. 

Αυτή ήταν η τελευταία φάση του αγώνα. Μια ισοπαλία που δεν συμφέρει τον ΟΦΗ, αφού θέλει να διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο τον Play out, μάλλον ο Λεβαδειακός γιορτάζει με αυτό το αποτέλεσμα, διότι κάθε βαθμός για εκείνον είναι πολύτιμος σε αυτήν την προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία. 

Ενδεκάδες

ΟΦΗ(Βάλντας Νταμπράουσκας) (3-5-2) Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης,(Περέα 64΄) Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ,(Νέιρα 64΄) Τοράρινσον, Μπάκιτς,(Γκρόνινγκ 80΄)  Μπαλογιάννης,(Μπιφουμά 72΄) Ντίκο 

Λεβαδειακός(Γιάννης Πετράκης) (3-5-2) Γκρόφ, Πάζ(Ντεντάκης 53΄),(Σκβάρκα 85΄) Τσάπρας, Βινίσιους, Παναγιώτου, Μεχία,(Μπελμόντε 84΄) Χαμμόντ, Λιάγκας, Νίκας,(Τόρο 85΄) Γιαννιώτας,(Γερεμέγιεφ 64΄) Σαχπεκίδης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code