ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-1: Το γκολ του Άλβαρες λύτρωσε τον Αστέρα


Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα Play Outs της Super League, ο Αστέρας Τρίπολης, νικώντας με 2-1 τον Παναιτωλικό, διευρύνοντας παράλληλα το αήττητο στην έδρα του.

Α' Ημίχρονο 

Σε χαμηλό τέμπο κυμάνθηκε το παιχνίδι στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ανάμεσα σε Αστέρα και Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι είχαν κατά διαστήματα την κατοχή και τις κυρίες πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να κινδυνέψει η εστία της ομάδας του Αγρινίου. Ωστόσο το γκολ για τον Αστέρα ήρθε στο 34ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, έπειτα από το μαρκάρισμα του Ανέστη πάνω στον Καστάνιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαράλες όπου και ευστόχησε, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Β' Ημίχρονο 

Πολύ πιο δραστήριο ήταν το δεύτερο 45λεπτο. Η ομάδα της Τρίπολης είχε ευκαιρία με τον σκόρερ, στα πρώτα λεπτά με κεφαλιά, χωρίς όμως να βρεί στόχο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, οι παίκτες του Αναστασίου, θα συνδυαστούν άψογα με τον Χουχούμη να κλέβει, τον Ζοάο Πέδρο να βρίσκει τον Κολοβό και εν τέλει να σκοράρει. Από την μία ώρα παιχνιδιού, η ομάδα του Άκη Μάτζιου θα ανεβάσει τις γραμμές και θα αναγκάσει τους φιλοξενούμενους να κλειστούν. Το λυτρωτικό γκολ ήρθε στο 90' με τον Άλβαρες να σκοράρει το παρθενικό του γκολ με τα χρώματα του Αστέρα, δίνοντας δικαίως τους τρεις βαθμούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code