ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Ιωνικός : Οι φιλοξενούμενοι τις εντυπώσεις , οι γηπεδούχοι το τρίποντο !



O Aτρόμητος ήταν εύστοχος . σε αντίθεση με τον Ιωνικό και έφυγε με το τρίποντο . Κυριάρχησαν στο β μέρος οι παίχτες του Μιχάλη Γρηγορίου αλλά έφυγαν από το Περιστέρι με άδεια χέρια !

Αγκιμπού Καμαρά στο 19΄ και Έρλινγκμαρκ στο 90' οι σκόρερς !

Α ημίχρονο

Στο πρώτο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη και το ματς είχε καλό ρυθμό . Στο  1' γύρισμα του Κλωναρίδη από δεξιά, μπλοκάρει ο Χουτεσιώτης και στο 3' παράλληλη σέντρα του Μύγα από δεξιά, με τον Χατζηισαΐα να βάζει «στοπ» στην προβολή του Μάντζη ! Στη πρώτη ουσιαστικά κλασσική στιγμή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν ! Στο 19' ο Κλωναρίδης παίζει με τον Τζαβίδα , η μπάλα φτάνει στον Αγκιμπού Καμαρά που περνάει τον Χουτεσιώτη και ''γράφει'' το 1-0! Ιδανικό ξεκίνημα για τους Περιστεριώτες ! Στο 30' ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε το τακουνάκι στον Ρομπάιγ, εκείνος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Χουτετσιώτης απέκρουσε δύσκολα.Στο 33' απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Έντερ, η μπάλα περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν είναι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα εμφάνιση της ομάδας του και μάλιστα σκέφτεται να προβεί σε αλλαγή πριν από το ημίχρονο ! Στο 38' πρώτη τελική  για τον Ιωνικό ,σουτ του Φαντιγκά έξω από την περιοχή και ο Γιαννιώτης απέκρουσε. Στο 43' μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους ! Διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ ,με το αριστερό ,από τον Σεμπά, φοβερή εκτίναξη και απόκρουση από τον Γιαννιώτη! Το ημίχρονο ολοκληρώνεται με τους γηπεδούχους να προηγούνται με το παρθενικό γκολ του Καμαρά με τη φανέλα του Ατρόμητου . Μετά το δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε και ο Ιωνικός πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του για να πάρει θετικό αποτέλεσμα ! 

Β ημίχρονο

Αλλαγή για τον Ατρόμητο, με τον Ροτάριου να περνά στη θέση του Κλωναρίδη στο ημίχρονο ! Ο Ιωνικός δείχνει να έχει διάθεση να επιτεθεί ! Στο 52' πρώτη φάση για το δεύτερο μέρος από τον Ιωνικό. Ο Λοβέρα πήρε την μπάλα από τον Φαντιγκά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ . Στο 55' αλλαγή για τον Ιωνικό. Ο Μασάς στη θέση του Λοβέρα. Στο 56' μακρινό σουτ από τον Μύγα, η μπάλα παίρνει ύψος και καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ψάχνουν με κάθε τρόπο την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι ! Στο 58' ο Κιάρτανσον στη θέση του Τζαβίδα για τον Ατρόμητο. Στο 61 ' τρομερή διπλή ευκαιρία για τον Ιωνικό ! Το τελείωμα του Σεμπά σε πρώτο χρόνο σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Φαντιγκά να παίρνει το «ριμπάουντ» , να σουτάρει αλλά ο  Γιαννιώτης απέκρουσε ! Οι παίχτες του Μιχάλη Γρηγορίου έχουν πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν έχουν σκοράρει ! Στο 67' αλλαγή για τον Κρις Κολμαν , ο Φριντζόνσον στη θέση του Γκονζάλεθ.  Στο 68' ο Μάντζης απειλεί με σουτ εκτός περιοχής, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 71' φάση μετά από πολλή ώρα για τον Ατρόμητο. Ο Κιάρτανσον βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, εκτέλεσε από δύσκολη θέση, με την μπάλα να κοντράρει. Στο 73' ο Μάνος στη θέση του Φαντιγκά για τον Ιωνικό. Στο 74' ωραία ανάπτυξη για τους φιλοξενούμενους ,ο  Βαλεριάνος έκανε τη σέντρα, ο Μάνος προσπάθησε να βάλει την προβολή αλλά δεν θα κατάφερε  να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ! Στο 81' οι Κούεν και Τζοβάρας στις θέσεις των Καμαρά και Ρομπάιγ, αντίστοιχα, για τον Ατρόμητο. Μέσα ο Καμπράλ για τον Ιωνικό, έξω ο Σεμπά.Στο 86' μεγάλη στιγμή για τον Ιωνικό! σουτ του Μάντζη από καλό σημείο, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.  Οι παίχτες του Μιχάλη Γρηγορίου πίεζαν έχαναν ευκαιρίες αλλά ο Ατρόμητος  στο 90' καθαρίζει το παιχνίδι , με τον Έρλινγκμαρκ , ο οποίος με το κεφάλι διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του !

Ο Ιωνικός άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό σήμερα , αλλά λίγο η αστοχία του , λίγο η ευστοχία των αντιπάλων του ,τον οδήγησαν σε μία  ήττα. Από την άλλη ο Ατρόμητος ξεκινάει με το δεξί τις υποχρεώσεις το στα play out ! 

 

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης - Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομάτης, Ντε Μποκ - Έντερ, Έρλινγκμαρκ, Καμαρά - Κλωναρίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης - Μύγας, Ρομαό, Σόουζα, Βαλεριάνος - Σάκιτς, Κάνιας, Φαντιγκά - Σεμπά, Μάντζης, Λοβέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code