ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Μονομάχοι» στο κυνήγι της κορυφής



Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα, ξεχωρίζει απο το σημερινό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League (5/2, 20:30), με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαμες στην τρίτη θέση με 42 βαθμούς και να βρίσκονται στο -5 απο την πρωτοπόρο ΑΕΚ.


Ο Δικέφαλος του Βορρά θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τάισον, που έμεινε εκτός αποστολής με κάποιες ενοχλήσεις. ενώ στη διάθεσή του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν βρίσκονται σταθερά εδώ και καιρό οι Μουργκ, Ελ Καντουρί, Λύρατζης, Κούρτιτς και Βιεϊρίνια. Στην αποστολή μπήκε για πρώτη φορά ο Κεντζιόρα ο οποίος αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, ο Μίτσελ θα έχει στη διάθεση του και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, καθώς στην αποστολή βρίσκεται τόσο ο Σέρζι Κανός, όσο και ο Ζούμερ Μπουτούτσι. Εκτός έμειναν για τους πρωταθλητές, οι τραυματίες Μαρσέλο και Σισέ, αλλά και οι Μπα, Ανδρούτσος και Γκάρι Ροντρίγκες.


ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Τόμας, Ολιβέιρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Ρέτσος, Σωκράτης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Ντόι. Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Πεπ Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ ,Σαμασέκου, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code