ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος-ΑΕΚ (17:30): Δοκιμασία "κορυφής" στο Περιστέρι κόντρα στον επικίνδυνο Ατρόμητο!


Ατρόμητος και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο στάδιο του Περιστερίου (17:30) για την 21η αγωνιστική της Super League σε ένα σημαντικό ματς και για τους δύο και ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ατρόμητος προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) στα Γιάννινα με τον τοπικό ΠΑΣ και θέλει σήμερα (05/02) την νίκη ή το θετικό αποτέλεσμα ώστε να πλησιάσει την εξάδα, μιας και βρίσκεται μόλις 4 βαθμούς πίσω από τον έκτο Βόλο και 6 από τον πέμπτο Άρη. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Κρις Κόουλμαν μπορεί να υπολογίζει στον νεοαποκτηθέντα Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, ενώ "μετράει" και ακόμα δύο επιστροφές, αυτές των Ντε Μποκ και Μαυρομμάτη. Αντιθέτως, εκτός παραμένει ο Κλωναρίδης.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, η Ένωση προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του Άρη στην OPAP Arena, μία νίκη που την έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά και την γκέλα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη. Έτσι, σήμερα στο Περιστέρι ψάχνει την νίκη σε μία ιδιαίτερα δύσκολη έδρα ώστε να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να εδραιωθεί σε αυτή. Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν θεωρείται η αποστολή αυτή, μιας και ο Ματίας Αλμέιδα έχει να αντιμετωπίσει μερικά ζητήματα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής βρίσκονται οι Μοχαμάντι και Φερνάντες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν κρίθηκαν έτοιμοι.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code