ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0: Μεγάλη νίκη και ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για την Ένωση


Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια ομάδα του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, κάμπτοντας την αντίσταση των ερυθρόλευκων με το ευρύ 3-0. Οι κιτρινόμαυροι πήραν σαφέστατο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Στην αναμέτρηση κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες και το πάθος από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η Ένωση ήταν ανώτερη και πήρε δίκαια την νίκη στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.


Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 1-0 με δυνατό σουτ του Λιβάι μέσα από την περιοχή μετά από λάθος του Βρουσάι. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και στο 14' έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν το σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες σταμάτησε στο δοκάρι του Γκατσίνοβιτς. Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν και στο 2-0 με αυτογκόλ του Σαμασέκου στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι στο 27ο λεπτό του αγώνα. Ο Μπιέλ έγινε αναγκαστική αλλαγή και στην θέση του πέρασε ο νεαποκτηθείς Μπούτουτσι.


Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος κυκλοφόρησε καλά την μπάλα και στο 54' ο Γκάρι σημάδεψε ξανά το δοκάρι των γηπεδούχων. Η ΑΕΚ με την σειρά της στο 61' με σουτ του Μάνταλου βρήκε το δεξί δοκάρι του Τζολάκη. Στο υπόλοιπο μέρος του ημιχρόνου κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και το πάθος με την ΑΕΚ να διαχειρίζεται εύκολα το υπέρ της προβάδισμα και να παίρνει την νίκη το ισχυρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Λιβάι Γκαρσία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-0, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα. 

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Γκαρσία


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Βρουσάι, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασεκού, Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ, Ελ Αραμπί, Ροντρίγκες



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code