ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ημιτελικός πράξη πρώτη με φόντο τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου

 


Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 20:30 για πρώτη φορά στην νεότευκτη OPAP Arena τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και με φόντο τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια πολύ δυνατή αναμέτρηση. Οι ερυθρόλευκοι είναι αήττητοι εδώ και πέντε χρόνια κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ από πλευράς τους φέτος οι κιτρινόμαυροι έχουν το απόλυτο 11/11 στην Αγιά Σοφιά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. 

Οι προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες, Πάολο Φερνάντες και Μοχαμάντι, ενώ εκτός αποστολής άφησε τρεις ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές του, τους Λάζαρο Ρότα, Αρόλντ Μουκουντί και Γενς Γιόνσον, προκαλώντας έκπληξη. 

Πιθανή ενδεκάδα ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Βίντα, Χατζησαφί, Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Τσούμπερ, Γκαρσία, Αραούχο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Βίντα, Μήτογλου, Χατζησαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων από πλευράς του δεν ανακοίνωσε αποστολή για το σημερινό αγώνα και θα το κάνει λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης. Αμφίβολοι για την συμμετοχή τους στον αγώνα είναι οι Χάμες και Ίνμπομ Χουάνγκ καθώς αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Πιθανή ενδεκάδα Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ (Σαμασέκου), Μπιέλ, Χάμες (Κανός), Φορτούνης, Μπακαμπού.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μαυροβούνιος Νικολά Νταμπάνοβιτς.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code