ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-0: Εύκολη επικράτηση της «Ένωσης», ανησυχία για Γκαρσία


Δυνατή επιστροφή της ΑΕΚ στην ΟΠΑΠ Αρένα, «πνίγοντας» την ομάδα της Τρίπολης και συνεχίζοντας το εντός έδρας σερί, λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Α' Ημίχρονο 

Αρκετά δυνατό ήταν το ξεκίνημα στην ΟΠΑΠ Αρένα. Μόλις στο 4ο λεπτό η ομάδα της Τρίπολης θα μείνει με δέκα μετά την αποβολή του Γκαρντόφσκι για το επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Αραούχο.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, έχοντας και υψηλό ποσοστό κατοχής αλλά και τις αρκετές ευκαιρίες. Σημαντικότερη αυτή του Αραούχο στο 21' στο τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, ενώ όλα τα λεφτά ήταν η πάσα του Γκατσίνοβιτς με το τακουνάκι.

Το γκολ για την ένωση ήρθε στο 32ο λεπτό, έπειτα από κόρνερ του προ αναφερόμενου και την δεύτερη κεφαλιά ψαράκι του Αραούχο. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είχε ακόμα μια καλή στιγμή με το διαγώνιο σουτ του Χατζισαφί, περνώντας ελάχιστα έξω. Ο κώδωνας του κινδύνου σήμανε λίγο πριν το τέλος για τους κιτρινόμαυρους όταν ο Λιβάι Γκαρσία αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Β' Ημίχρονο 

Στο ίδιο τέμπο συνέχισαν οι γηπεδούχοι. Οι πολλαπλές ευκαιρίες έφεραν ξανά τον Αστέρα στα καρέ του όπως και στο πρώτο 45λεπτο. Μεγάλη ευκαιρία του ξανά του αρχηγού της ΑΕΚ στο 62ο λεπτό, όταν με κεφαλιά στο δεύτερο απείλησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα όπου είχε απάντηση. Το ματς κλείδωσε ο Γκατσίνοβιτς με πλασέ, παίρνοντας το ριμπάουντ από το εκτός περιοχής σουτ του Τσιούμπερ. Το ματς τελείωσε με νίκη της ομάδας του Αλμέιδα επιστρέφοντας στις νίκες παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code