ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες η «Ένωση»


Επιστρέφει στο «κάστρο» της η ΑΕΚ θέλοντας να συνδυάσει και νίκη απέναντι στον ΑστέραΜε τις αναμενόμενες απουσίες θα παρουσιαστεί η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην Αγιά Σοφιά, έχοντας εν τέλει και την επιστροφή του Ντομακόι Βίντα. Στο γήπεδο της η «ένωση» είναι άτρωτη, μετρώντας 13 νίκες σε 13 ματς.

Δύσκολη θα είναι η «μάχη» για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Άκης Μάτζιος θα δοκιμαστεί στην Νέα Φιλαδέλφια, ενώ θα έχει στην αποστολή του μετά από τραυματισμό και τιμωρία τους Μπαρτόλιο και Γκαρτάφσκι. Υπενθυμίζουμε ότι οι «αρκάδες» έρχονται από τρεις συνεχής ισοπαλίες.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Η αποστολή του ΑστέραΠαπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Αλβαρες, Αλάγκμπε, Ζουκάνοβιτς, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Προύντζος, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Ζουγλής, Κωστέας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code