ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-Λαμία: Επικίνδυνη εντός έδρας αποστολή για το τριφύλλι

 


Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί σε λίγη ώρα την ομάδα της Λαμίας στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική της Super League. Οι πράσινοι θέλουν να ανακάμψουν από την ήττα που υπέστησαν στην Τρίπολη την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ από πλευράς τους οι Φθιωτοί θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Δημήτρη Κουρμπέλη που είναι τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο Μάγκνουσον έμεινε εκτός αποστολής καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Οι μακροχρόνια απών επίσης δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν το τριφύλλι (Αιτόρ, Τρουιγέ).

Πιθανή ενδεκάδα: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούχατς, Ρούμπεν, Τσέριν, Παλάσιος, Μαντσίνι, Μπερνάρντ, Σπόραρ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:  Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουανκάρ, Ρούμπεν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεινχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Από την πλευρά της η Λαμία του Σάββα Παντελίδη ψάχνει πάση θυσία κάποιο θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο καθώς έχει μπει σε περιπέτειες όσο αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Ντάνι Μπεχαράνο, ενώ ο τιμωρημένος Ντε Βισέντι θα απουσιάσει από την σημερινή αναμέτρηση.  

Πιθανή ενδεκάδα: Σαράνοφ, Σιμόν, Κορνέζο, Τζανετόπουλο,  Αμπαντά, Σλίβκα, Τζανδάρη, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Ρόμανιτς, Βέργος. 

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μαρτίνεθ, Πάβλοβιτς, Κορνέζος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόβσκι, Βασιλαντωνλοπουλος, Τόσιτς, Μανούσος, Βέργος, Ρόμανιτς. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code