ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - ΟΦΗ 0-2 : «Διπλό» με υπογραφή Τοράλ


Με δύο γκόλ του Τοράλ (82 πεν., 93') ο ΟΦΗ επικράτησε με 0-2 του Ιωνικού στην Νίκαια, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ. To VAR διόρθωσε σε δύο περιπτώσεις τα λάθη των διαιτητών, αφού ορθώς ακυρώθηκε γκόλ οφσάιντ των γηπεδούχων, όπως επίσης και πέναλντι που λανθασμένα καταλογίστηκε στον Βούρο.

Αν και αδιάφορος βαθμολογικά, ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Νεάπολης, κερδίζοντας με 0-2 τον γηπεδούχο Ιωνικό. Ο Τζόν Τοράλ σκόραρε και τα δύο τέρματα των Κρητικών, αρχικά με πέναλντι (που κέρδισε ο ίδιος) στο 82 και με σούτ μέσα από την περιοχή στο 93'. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έφτασε τους 26 βαθμούς σε 24 παιχνίδια, ανεβαίνοντας 9η στον βαθμολογικό πίνακα. 

Αντίθετα, ο Ιωνικός μπήκε σε μεγαλύτερες περιπέτειες, παρέμεινε στην 12η θέση με μόλις δύο βαθμούς διαφοράς από την τελευταία Λαμία. Οι Νικαιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκόρ αλλά στο τέλος τα έκαναν... θάλασσα, χάνοντας τελικά και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το παιχνίδι

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας τον ΟΦΗ και έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 15ο λεπτό. Ο Βαλεριάνος εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή των Κρητικών, με τον Μάντζη να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ, από καλή θέση. Ένα λεπτό αργότερα οι Νικαιώτες απείλησαν ξανά, όμως το επικίνδυνο γύρισμα του Φατινγκά μέσα στην μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων, έκοψε τελευταία στιγμή ο Διαμαντής, διώχνοντας με το κεφάλι.

Στο 20ο λεπτό η κεφαλιά του Μπουένα, μετά από φάουλ του Βαλεριάνου, έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι του Μανδά, χάνοντας κι άλλη ευκαιρία για τον Ιωνικό, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για να σκοράρουν. Στο 31ο λεπτό ήταν η σειρά του ΟΦΗ να χάσει καλή ευκαιρία. Ο Περέα έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια, τροφοδότησε τον Μπαλογιάννη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Χουτεσιώτη, χωρίς να καταφέρει όμως να τον κερδίσει, με τον Γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει με τα πόδια!

Ευκαιρία ξανά για τον ΟΦΗ να ανοίξει το σκόρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως το φαλτσαριστό σούτ του Μπάκιτς έξω από την περιοχή, μετά από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας, χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη και πέρασε άουτ.

Στο 55' ο Ιωνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει! Ο Μάντζης γύρισε όμορφα την μπάλα στην περιοχή, με τον Σέμπα να αστοχεί εξ επαφής και να μην καταφέρνει να ανοίξει το σκόρ για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν ξανά τεράστια ευκαιρία. Ο Σεμπά συνεργάστηκε όμορφα με τον Βαλεριάνο, με τον Κάνιας να κάνει το σούτ αλλά τόσο ο Μύγας όσο και ο Μπουένα δεν κατάφεραν εξ επαφής να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μανδά.

Στο 60ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες, όπου μετά από ένα κόρνερ από τα αριστερά, αρχικά βρήκε την μπάλα ο Πασαλίδης και στην συνέχεια ο Ντικό από πολύ κοντά, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Χουτεσιώτη, ο οποίος απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 77' οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία, με τον Μάνο να βγαίνει τέτ α τέτ απέναντι από τον Μανδά και τελευταία στιγμή ο Πασαλίδης κατάφερε να παρέμβει και να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Στο 82ο λεπτό ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλντι! Τοράλ και Μπουένα διεκδίκησαν την μπάλα στην περιοχή του Ιωνικού, με τον αμυντικό των Νικαιωτών να ανατρέπει τον Ισπανό χαφ, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση, στέλνοντας από τα 11 βήματα την μπάλα στα δίχτυα την εστίας του Χουτεσιώτη και κάνοντας το 0-1!

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Όμιλος διπλασίασε τα τέρματα του! Μετά από λάθος του Λοβέρα έξω από την περιοχή του Χουτεσιώτη, ο Μπαλογιάννης τροφοδότησε τον Τοράλ και ο Ισπανός με ωραίο πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.

Ιωνικός (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μπουενά (84’ Μασάς), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας (84’ Λοβέρα), Σάκιτς, Φαντιγκά, Σεμπά (93’ Ελευθεριάδης), Μάντζης (67’ Μάνος).

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Βούρος, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης (86’ Μαρινάκης), Τοράλ (95’ Γκρόνινγκ), Ντιουσέ, Περέα, Μπάκιτς, Ντίκο (84’ Μοσκέρα).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code