ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης - Ατρόμητος 2-1 : ''Σφράγισαν'' τα play-offs με πολύ καλό πρώτο ημίχρονο οι ''Κίτρινοι'' !



Ο Άρης κάνει εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και με σκόρερς τους Νταρίντα και Ματέο Γκαρσία ''κλείδωσε'' την είσοδό του στα play-offs . Άργησε να ''ξυπνήσει'' ο Ατρόμητος , που μείωσε στο 80' με τον Ρομπάιγ . 

A ημίχρονο

 Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και απείλησαν δύο φορές στο πρώτο πεντάλεπτο με τον Πάλμα . Στο 4' ο νεαρός εξτρέμ του Άρη , έκανε τη σέντρα σουτ αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε , ενώ στην επόμενη ακριβώς φάση , μπήκε εντός περιοχής αλλά με τάκλιν τον έκοψαν ! Οι ποδοσφαιριστές του Τερζή , εκμεταλλεύτηκαν το εξαιρετικό τους ξεκίνημα στο παιχνίδι , ανοίγοντας το σκορ στο 9' ! Όμορφη ενέργεια του Πάλμα , ο οποίος ανακόπτεται και η μπάλα στρώνεται στον Νταρίντα που με διαγώνιο σουτ αιφνιδιάζει τον Γιαννιώτη πού φέρει ευθύνη στο γκολ ! . Νωρίς λοιπόν οι ''Κίτρινοι'' βρίσκονται μπροστά στο σκορ ! Στο 11' θα πετύχουν και δεύτερο τέρμα,με τον Γκαρσία , το οποίο όμως θα ακυρωθεί από το VAR για οφσάιντ ! Στο 13' η σειρά του Ατρομήτου να πιέσει αλλά το σουτ του Αγκιμπού Καμαρά , μετά από όμορφη συνεργασία θα κοντράρει από πλεονεκτική θέση ! Πολύ όμορφο παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο ! Έχει αρκετά ψηλά τις γραμμές του ο Άρης στο πρώτο εικοσάλεπτο . Στο 21΄ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν μπορεί να κάνει το κοντρόλ στο επιθετικό τρανζίσιον της ομάδας του . Στο 27' 2-0 ο Άρης με τον Ματέο Γκαρσία ! Ο Ρουπ με ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή πάσαρε στον Νταρίντα, ο τελευταίος σούταρε με την μπάλα να σταματάει στο κάθετο δοκάρι , μετά και από την απόκρουση του Γιαννιώτη , και στο ριμπάουντ ο Ισπανός , σε κενή εστία, διαμορφώνει το 2-0 με κοντινό πλασέ ! Στο 31' χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ! Ο Κεσρχίντα κάνει όμορφη σέντρα , στο δεύτερο δοκάρι , ο Ρομπάιγ κάνει το βολέ , λίγο άουτ η μπάλα . Στο 33' ο Ρουπ εκτελεί αλλά ο Γιαννιώτης λέει εντυπωσιακά '' όχι'' ! Προσπαθεί ο Ατρόμητος να ξανά μπει στο παιχνίδι , αλλά έχει ώρα να φανεί απειλητικός ! Μετά το 30' ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει και ουσιαστικά ο Άρης πάει εύκολα προηγούμενος με 2-0 στο ημίχρονο. Οι Περιστεριώτες πρέπει να αλλάξουν πολλά για να διεκδικήσουν κάτι από το σημερινό ματς .

Β ημίχρονο

Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 53' αναπτύχθηκε ωραία ο Ατρόμητος, ο Κεσχρίντα σέντραρε από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Οικονομίδης από καλή θέση ,πλάγια στην περιοχή κάνει κακό σουτ και δεν απειλεί τον Κουέστα ! Στο 58' , ο Ρουπ , αποχωρεί με μυικό τραυματισμό και τη θέση του παίρνει ο Ντουκουρέ ! Πιο ήπιο το Β μέρος , ειδικά σε σχέση με τον γρήγορο ρυθμό του πρώτου . Στο 61' ωραίο ''κλέψιμο''  από τον Νταρίντα, ο Πάλμα μπήκε στην περιοχή , αλλά κάνει κακή μεταβίβαση και  ο Στρούγγης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 63' ο πρώτος σκόρερ του Ατρομήτου , Κιάρτανσον , παίρνει τη θέση του Τζαβίδα. Στο 67' με ενοχλήσεις αποχωρεί και ο Ματέο Γκαρσία , ο Ιτούρμπε μπάινει .Στο 69΄ωραία ενέργεια και πάλι από τον Κεσχρίντα , στρώνει στον Οικονομίδη , ο τελευταίος πιάνει ωραίο σουτ , άουτ η μπάλα. Στο 70' διπλή αλλαγή για την ομάδα του Κόλμαν. Έξω ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Οικονομίδης. Μέσα ο Φριντζόνσον και ο Κουέν . Οι γηπεδούχοι διαχειρίζονται εξαιρετικά το προβάδισμά τους .Στο 76' αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Ροτάριου φεύγει από το ματς με τον Τζοβάρα να περνά στη θέση του. Στο 77' ο Ιτούρμπε σεντράρει εξαιρετικά , αλλά ο Καμαρά μέσα από τη μικρή περιοχή αστοχεί και στην επόμενη φάση  ο Φριντζόνσον  τροφοδοτείται μέσα στην περιοχή, αλλά μόνος ανενόχλητος απέναντι στον Κουέστα δεν μπόρεσε να τον νικήσει με πλασέ! Στο 80' Γκρέι και Λάζαρος μέσα , Καμαρά και Πάλμα έξω. Στο 80΄ο Ατρόμητος μειώνει με τον Ρομπάιγ  ! Οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν φάουλ , με όμορφη κομπίνα , τροφοδοτούν , χαμηλά τον Ρομπάιγ , ο οποίος σουτάρει, η μπάλα κοντράρει στον Ετέμπο και κατέληξε στα δίχτυα του Κουέστα με τον Ατρόμητο να ξαναμπαίνει στο ματς. Στο 85' ο εξαιρετικός σήμερα Κεσχρίντα κάνει μία κούρσα , μπαίνει στη περιοχή σουτάρει αλλά  ο Ενκουλού σώζει την ομάδα του. Στο 86' εξαιρετκή αντεπίθεση για τον Άρη , αλλά ο Νταρίντα αστοχεί ! Πιέζει πολύ ο Ατρόμητος και αφήνει χώρους πίσω ! Στο 89 ο Λάζαρος κάνει όμορφη ενέργεια αλλά ο Γιαννιώτης κάνει τεράστια επέμβαση ! Στο 93' ωραία κάθετη στον Ρομπάιγ , κάνει όμως κακό κοντρόλ και το μακρινό σουτ του , φεύγει άουτ ! 

Ο Άρης κάνει σημαντική νίκη και ''κλειδώνει'' και μαθηματικά την είσοδό του στα play offs .

Άρης (Τόλης Τερζής 4-3-3): Κουέστα-Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ενκουλού, Πίρσμαν- Ετέμπο, Ρουπ, Νταρίντα- Ματέο Γκαρσία, Πάλμα, Καμαρά

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν 4-2-3-1): Γιαννιώτης-Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ- Οικονομίδης, Αγκιμπού Καμαρά, Γκονζάλες -Ροτάριου, Ρομπάιγ, Τζαβίδας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code