ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεβαδειακός - Παναιτωλικός: Θα ξε-Χ-αστεί γρήγορα (0-0)


Σε ένα πολύ κακο ποιοτικά παιχνίδι, χωρίς τις μεγάλες φάσεις  για καμία απο τις δύο ομάδες, το 0-0 ήταν το πιο λογικό αποτέλεσμα και τους δύο διεκδικητές να μοιράζονται τους βαθμούς. Υπο δυνατό αέρα διεξήχθη το παιχνίδι δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των δύο ομάδων στην δημιουργεία φάσεων.


Α' ημίχρονο

Η πρώτη καλή ευκαιρία του ματς ήρθε για τον Λεβαδειακό με τον Σακό να δοκιμάζει ένα σέντρα-σουτ αλλά αυτό να φτάνει και να μπλοκάρετε εύκολα απο τον Γκρατερόλ. Η ομάδα της Λιβαδειάς είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους αλλά με τον δυνατό αέρα να εμποδίζει και τις δύο ομάδες στην δημιουργεία φάσεων. Ο Λεβαδειακός είχε δύο ακόμα προσπάθειες για σουτ με τους Βρακά(21') και Σακό(26') αλλά χωρίς κάποια επιτυχία. Στον αντίποδα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έδειχνε να δυσκολεύεται περισσότερο στην φημιουργεία φάσεων και να επηρεάζετε περισσότερο απο τις καιρικές συνθήκες μη καταφέρνωντας να έχει ούτε μια ουσιαστική ευκαιρία, με την μοναδική αξιόλογη φάση που έχει να θυμάται σε ολόκληρο το πρώτο μέρος είναι μια πάσα με αποδέκτη τον Καρέλη στο 38', με τον Έλληνα επιθετικό να μην προλαβαίνει και την μπάλα να περνάει εκτός πριν προλάβει να γίνει απειλητικός, με ένα κακό πρώτο μέρος να μένει στο 0-0.


Β' ημίχρονο

Ο Παναιτωλικός έδειξε να μπαίνει καλύτερα στο δεύτερο μέρος, χάνοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πλησιάσει σε ένα γκολ, αλλά με τα σουτ των Κολοβού(48') και Ντουάρτε(51') να περνάνε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Γκροφ. Τεράστια επέμβαση του Γκρατερόλ στο 57' για τον Παναγιώτου να επιχειρεί την σέντρα απο τα αριστερά αλλά λόγω του αέρα η μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να κατευθείνεται προς τα δίχτυα, αλλά τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να σώζει την ομάδα του απο το γκολ και να στέλνει την μπάλα σε κόρνερ. Ο δυνατός αέρας συνεχίστηκε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των παιχτών για να δημιουργήσουνε φάσεις, καθώς σε πολλές περιπτώσεις η μπάλα ξέφευγε απο τον έλεγχο τους και παρασύρονταν πιο μακριά απο όσο θα ήθελαν οι παίχτες. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε δάφνες ποιότητας και έμεινε μέχρι το τέλος χωρίς κάποια φάση σε καμία απο τις δύο εστίες, και το 0-0 να μένει αναπόφυκτα μέχρι το τέλος.


Ενδεκάδες

Λεβαδειακός: Γκροφ, Παζ Χάμοντ, Νταμπό, Βρακάς, Λιάγκας, Ντεντάκης, Νίκας, Παναγιώτου, Γιαννιώτας, Σάκο.

Παναιτωλικός: Γκρατερόλ, Λιάβας, Χουχούμης, Μλάντεν, Λάρσον, Μάρτενσον, Ντίας, Κολοβός, Ντουάρτε, Σενγκέλια, Καρέλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code