ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης κράτησε τον ΠΑΟΚ στο μηδέν (0-0)


Με τον Πασχαλάκη να είναι ο ήρωας του αγώνα και να σταματάει την πρώην ομάδα του, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν στον 0-0 στην Τούμπα στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League, και συνεχίζουν να βρίσκονται στην τρίτη θέση χέρι-χέρι με 43 βαθμούς, 5 πίσω απο τον Παναθηναϊκός που ανέβηκε ξανά πρώτος, και 4 πίσω απο την ΆΕΚ, όπου περιμένει την έκβαση του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο μετά την αναβολή του λόγω της μη καταλληλότητας των δοκαριών των δύο εστιών. Κυρίαρχος στο πρώτο μέρος ο Δικέφαλος του Βορρά που θα μπορούσε να είχε βρει το γκολ σε πολλαπλές περιπτώσεις αλλά έπεσε πάνω στον κέρβερο των Ερυθρολεύκων, έχοντας πραγματοποιήσει 8 επεμβάσεις σε όλο το ματς. Δοκάρι για τους Ερυθρόλευκους με τον Χάμες στο πρώτο ημίχρονο, που όμως δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν ουσιαστικά και αρκέστηκαν στην ισοπαλία.


Α' ημίχρονο

Με το ντέρμπι να ξεκινάει με μια μικρή καθυστέρηση 15 λεπτών λόγω ενός πανό στις κερκίδες, ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε να επηρεάζετε και μπήκε στο παιχνίδι φουριόζος έχοντας 3 μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα 5 λεπτά. Αρχικά στα 40 δευτερόλεπτα με τον Νάρεϊ να παίρνει την πάσα του Κωνσταντέλια απο δεξιά με το σουτ του να αποκρούεται απο τον Πασχαλάκη. Η δεύτερη ευκαιρία ήρθε με τον Ζίβκοβιτς να βρίσκει κενό χώρο απο τα αριστερά και να σουτάρει προς την εστία αλλά τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να αποκρόυει και πάλι με δυσκολία αυτή την φορά, και τέλος με τον Κωνσταντέλια να δοκιμάζει αυτός το σουτ τώρα και τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Φοβερή επιθετική ορμή για τον ΠΑΟΚ, όπου έδειχνε να προσπαθείνα βρει απο νωρίς το γκολ, με τον Ολιβέιρα να χάνει μια ακόμη ευκαιρία στο 9' με το σουτ του εκτός περιοχής να είναι αδύναμο και να μπλοκάρετε απο τον Πασχαλάκη. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε σε δύο περιπτώσεις να πατήσει περιοχή με μπαλιά από τον Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κοτάρσκι να βγαίνει και να μπλοκάρει πριν δημιουργηθεί κίνδυνος για την εστία του. Ο δικέφαλος του Βορρά συνέχισε να βρίσκει κενούς χώρους και να δημιουργεί ευκαιρίες με τους Κουλιεράκη, Ολιβέιρα και Κωνσταντέλια, αλλά τον Πασχαλάκη να κάνει σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην πρώην ομάδα του και να μπλοκάρει όλες τις ευκαιρίες πριν γίνουν επικίνδυνες. Η πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 22ο λεπτό με το σουτ εκτός περιοχής του Χάμες Ροντρίγκεζ να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του  Κοτάρσκι. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να ανοίξει το σκορ έπειτα απο λάθος του Ντάντας όπου έδωσε απρόσεχτα την μπάλα χωρίς να προσέξει σε αντίπαλο, τον Μασούρα να μοιράζει στον Χουάνγκ και το σουτ του Κορεάτη να μπλοκάρετε από τον Ντάντας, όπου διόρθωσε το λάθος του, σε κόρνερ. 

Έπειτα απο το εκρηκτικό πρώτο 30λεπτο στο παιχνίδι, οι δύο ομάδες κατέβασαν ρυθμούς, με το παιχνίδι να έρχεται σε μια ισοροπία. Οι δύο ομάδες δοκίμασαν κάποια σουτ απο μακρυνή απόσταση με τους Κουλιεράκη, Ολιβέιρα, Χάμες και Μασούρα, με κανένα απο αυτά όμως να βρίσκει τον στόχο του και το 0-0 να είναι και σκορ ημιχρόνου.


Β' ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως είχε σταματήσει το πρώτο, με τον ΠΑΟΚ να χάνει δύο καλές ευκαιρίες με τους Κωνσταντέλια και Ολιβέιρα αλλά τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει τις επιθέσεις τους και να κρατάει το 0-0. Απάντηση για τον Ολυμπιακό με ένα σουτ του Εμβιλά εκτός περιοχής να περνάει ψηλά απο τα δοκάρια όμως. Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο ισορόπισε την κατοχή του παιχνιδιού, ανέβασε τις γραμμές του και πίεζε περισσότερο τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να μην έχουν τόσους κενούς χώρους οι παίχτες του δικέφαλου του Βορρά. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα μειώθηκε αισθητά, με τους ερυθρόλευκους να κρατάνε αρκετά έυκολα το μηδέν στην άμυνα τους και τους παίχτες του Λουτσέσκου μακριά απο την περιοχή τους, με τους παίχτες του δικεφάλου να αρκούνται σε δύο σουτ εκτός περιοχής του Αουγκούστο, χωρίς όμως να μπορεί να γίνει απειλητικός. Ο ρυθμός όσο παιρνούσε η ώρα αρχίσε να πέφτει, με τα φάουλ και τις καθηστερήσεις να γίνονται πρωταγωνιστές, με λιγότερη ένταση και ρυθμό αλλά το 0-0 να μην αλλάζει και να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.


Ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ντάντας, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Άντριγια Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας, Μπιέλ, Χάμες, Μπακαμπού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code