ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Λαμία 2-0: Νίκη μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα για το τριφύλλι


 

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη και σημαντική νίκη (2-0) για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος κόντρα στη μαχητική ομάδα της Λαμίας που πάλεψε με 10 παίκτες από το 66΄για την ισοφάριση και δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Μπρινιόλι, χωρίς όμως να να τις μετουσιώσει σε γκολ. Προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας ξανά οι πράσινοι. 


Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο ήλεγχε απόλυτα την αναμέτρηση με την Λαμία να αμύνεται μαζικά και να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις χωρίς όμως να καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Οι πράσινοι άνοιξαν σχετικά νωρίς το σκορ στο παιχνίδι με πλασέ του Κλαινσχάισλερ, μετά από ωραία ενέργεια του Ιωαννίδη από τα δεξιά και σπάσιμο της μπάλας προ του Σαράνοφ στο 14ο λεπτό. Η πιο σημαντική ευκαιρία της Λαμίας στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 19΄ με σουτ του Μαρτίνεθ μέσα από την περιοχή και απόκρουση του Μπρινιόλι με διπλή προσπάθεια, έπειτα από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. 

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ομάδα της Λαμίας μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με σημαντικότερη την κεφαλιά του Βέργου που σταμάτησε με το πόδι ο Μπρινιόλι στο 51΄. Η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες στο 66΄μετά από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Στάνκο για αντικανονικό μαρκάρισμα μετά από χρήση VAR. O Πούχατς στο 67΄ μετά από εκτέλεση φάουλ τη συμβολή των δοκαριών της Λαμίας, ενώ στη συνέχεια έχασε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη. Το κατάφερε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με κεφαλιά του Σπόραρ από κοντά, ενώ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Κλαινσχάισλερ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης.

Λαμία: Σαράνοφ, Αμπάντα, Πάβλεβιτς, Τζανδάρης, Στάνκο, Ρόμανιτς, Κορνέζος, Σιμόν, Βασιλαντωνόπουλος, Βέργος, Μαρτίνεθ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code