ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απέδρασε με «τριάρα» από την Λειβαδειά ο Βόλος!



Εντυπωσιακά έκλεισε την αγωνιστική ο Βόλος επί του Λεβαδειακού βάζοντας τροχιά για τα play offs του πρωταθλήματος.

Α' Ημίχρονο 

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος στην Λειβαδειά αλλά χωρίς γκολ. Μπορεί ο Βόλος να είχε την κατοχή αλλά η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς «χτυπούσε» στις αντεπιθέσεις, με πρωταγωνιστή τον Βρακά έχοντας τις περισσότερες ευκαιρίες. Σημαντικότερη αυτή στο 25ο λεπτό με δυνατό σουτ του προ αναφερόμενου δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά του . Από πλευρά του Βόλου, ο Τσιρίνος ήταν ο καταλυτικός παίκτης της ομάδας του, έχοντας την μεγάλη ευκαιρία στο 28' με την παρέμβαση του Βινίσιους να γλυτώνει ίσως και το γκολ.

Β' Ημίχρονο 

Εντελώς διαφορετική η εικόνα του Βόλου με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου. Με την εκκίνηση, η φιλοξενούμενη ομάδα θα κερδίσει (προσωρινά) πέναλτι. Ο Παπαπέτρου θεώρησε πως ο Βινίσιους ανέτρεψε τον Πιρές, ενώ στην συνέχεια με την βοήθεια του βαρ αναίρεσε την απόφαση του. Ως εκ τούτου η «μηχανή» άρχισε να ζεσταίνεται αφού το γκολ δεν άργησε να έρθει. Το σκορ άνοιξε ο Πιρές (61') μετά την εξαιρετική αντεπίθεση και επέλαση του Κόυτσια βγαίνοντας παράλληλα τρείς εναντίον ενός, την τελική πάσα έδωσε ο Ντέλετις στον σκόρερ για το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα (69'), ο Ντέλετιτς από δημιουργός εναλλάχθηκε σε εκτελεστής και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90' ο Κούτσιας με εξαιρετικό πλασέ, την ασίστ ο Καρτάλης. Ο Λεβαδειακός αν και ανέβασε τον ρυθμό του, ανέβασε και τις γραμμές του δεν ήταν καθόλου ενεργητικός, αφήνοντας πολλά κενά στην άμυνα.

Λεβαδειακός (3-4-3): Στογιάνοβιτς, Βινίσιους, Τζημόπουλος (Νίκας), Βήχος, Τσάπρας, Νταμπό, Μεχία, Παναγιώτου, Βρακάς, Λούα (Σαχπεκίδης), Γιερεβέγιεφ (Σαβιέρ)

Βόλος (4-2-3-1): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σάι, Λούνα, Γκάγκι, Τσιρίνος (Καρτάλης), Πιρές, Ντέλετιτς, Κούτσιας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code