ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Η απόφαση στο τέλος του Ευαγγέλου έκρινε το αποτέλεσμα



Ο ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης σε ένα βροχερό παιχνίδι. Ένας αγώνας που η ομάδα του Βλάνταν Νταμπράουσκας είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ η αντίπαλη ομάδα πίεζε ψηλά, ώστε να βγει στην κόντρα. Κομβικοί παίκτες για τους γηπεδούχους ήταν ο Μεγιάδο με την δημιουργικότητα του , ο Ντίκο για τις ευκαιρίες  που δημιουργούσε αλλά και ο Λάρσον για τις επικίνδυνες σέντρες στην μεγάλη περιοχή. Για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Νίνης γιατί με την δημιουργικότητα του έβαλε δύσκολα στην αντίπαλη ομάδα, ο Μορέιρα βοήθησε με την ταχύτητα του στις αντεπιθέσεις αν και δεν έπαιξε πολύ στον σημερινό αγώνα με έναν εναντίον ενός, ο Παναγιώτης Τσιντώτας και η άμυνα των φιλοξενούμενων που διαχειρίστηκαν σε άρτιο βαθμό την πίεση των κρητικών.  Με αυτή την ισοπαλία ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 10η θέση με 20 βαθμούς και ο ΠΑΣ Γιάννινα  στην 11η θέση με τους ίδιους βαθμούς. Η επόμενη αγωνιστική για τις δύο ομάδες είναι με την Λαμία την Δευτέρα(13/2) 17:00 ο ΟΦΗ στην Φθιώτιδα και ο ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο(11/2)  με τον Ιωνικό στους Ζωσιμάδες.

Α 'ημίχρονο

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεζε αμυντικά, ώστε να κλέψει και να βγει στην κόντρα.. Η πρώτη φάση του αγώνα θα γίνει στο πέμπτο λεπτό, όταν ο Μπάκιτς επιχείρησε το σουτ από μακρινή απόσταση, όμως κατέληξε εκτός εστίας. Στο 13΄ ο Νίνης έβγαλε τη σέντρα για τον Παμλίδη αλλά εκείνος δεν βρήκε την μπάλα, όπως την ήθελε, χάνοντας η ομάδα του Θανάση Στάικου μια πολύτιμη ευκαιρία για να σκοράρει. Τοράλ και Λάρσον συνεργάστηκαν στο 18΄,ο τελευταίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και πήγε πλάγιο-άουτ. Οι κρητικοί στο 21΄θα εκτελέσουν το φάουλ με τον Λάρσον να βγάζει πάσα στα δεξιά για τον Τοράρινσον, εκείνος σέντραρε  χαμηλά βρίσκοντας τον Μεγιάδο το σουτ του, όμως ήταν αδύναμο, πηγαίνοντας στην αγκαλιά του Παναγιώτη Τσιντώτα. Ο Ντίκο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρει στο 30΄όμως το τελείωμα του ήταν αρκετά άστοχο. Στην πορεία του παιχνιδιού δεν πραγματοποιήθηκε κάποια σημαντική ευκαιρία και, έτσι οι δύο ομάδες  πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ 0-0. Σε ένα ημίχρονο που είχε ωραίο θέαμα και με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει. 

Β' ημίχρονο 

Στην επανάληψη η δύο ομάδες θα αγωνιστούν, όπως και στο πρώτο μέρος, δηλαδή με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας και τον ΠΑΣ Γιάννινα με αμυντική πίεση να προσπαθεί κλέψει την μπάλα και να βγει με προϋποθέσεις στην αντεπίθεση. Η  πρώτη ευκαιρία του δευτέρου μέρους θα πραγματοποιηθεί στο 51΄, όταν ο Παμλίδης έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πήγε εκτός εστίας. Στο 57΄ο Λάρσον έκανε την σέντρα από τα αριστερά, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έδιωξαν, η μπάλα πήγε στον Μπάκιτς, εκείνος έκανε το άμεσο σουτ, όμως η μπάλα πήγε πάνω από την εστία του Παναγιώτη Τσιντώτα. Στο 62΄εκτέλεσε το κόρνερ ο Τοράρινσον, την κεφαλιά την έπιασε ο Μεγιάδο, στέλνοντας την μπάλα εκτός εστίας. Ο Λάρσον με σέντρα τροφοδότησε τον Ντίκο τρία λεπτά αργότερα, εκείνος  έπιασε την κεφαλιά ,χωρίς αποτέλεσμα. Στο 82΄ο Μπάλαν βρήκε χώρο στην μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ αλλά την μπάλα την αποσόβησε ο Μανδάς, στέλνοντας την σε κόρνερ. Στο 90+4΄ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει με παίκτη λιγότερο, αφού ο Ευαγγέλου υπέδειξε δεύτερη κίτρινη στον Παντελάκη. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 90+6΄ο Μεγιάδο τροφοδότησε με ψηλή μπαλιά τον Λουίς Φελίπε στην μεγάλη περιοχή, εκείνος έκανε το πλασέ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο Ευαγγέλου με την βοήθεια του VAR υπέδειξε τον ποδοσφαιριστή των κρητικών σε θέση οφσάιντ. Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του αγώνα με τις δύο ομάδες να παίρνουν στο τέλος τον βαθμό τις ισοπαλίας. 

Ενδεκάδες:

ΟΦΗ(Βλάνταν Νταμπράουσκας) (3-4-1-2) Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ,(Λουίς Περέα 72΄) Τοράρινσον,(Λουίς Φελίπε 84΄) Τοράλ, Ντίκο,(Τσιλιανίδης 72΄) Μπάκιτς(Μοσκέρα 62΄)

ΠΑΣ Γιάννινα(Θανάσης Στάικος) (4-3-3) Τσιντώτας, Πήλιος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σόρια, Νίνης, Καραχάλιος, Παμλίδης,(Τζίμας 70΄) Μέντες Μορέιρα,(Σταματελόπουλος 84΄) Ριένστρα, Μπάλαν(Μπαλογιάννης 83΄)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code