ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεγάλη ανατροπή και κοιτάζει τα Play - Offs ο Παναιτωλικός !


Ένα παιχνίδι που το είχε στα «μέτρα του» ο Βόλος, κατάφερε από ανύποπτες φάσεις να σκοράρει τρία τέρματα ο Παναιτωλικός και παρ' όλο που βρισκόταν πίσω στο σκορ να κάνει την ολική ανατροπή και επιστρέψει στις νίκες.

Α' Ημίχρονο

Καλύτερα μπήκε ο Βόλος στον αγωνιστικό χώρο αφήνοντας όμως κάποια κενά μέχρι το 15ο περίπου λεπτό, όπου επέτρεπε στον Παναιτωλικό να βγαίνει στην κόντρα επίθεση, χωρίς να το εκμεταλλεύεται. Με τον Ντέλετιτς να είναι ο κύριος εκφραστής των φάσεων, έφθασε πολύ κοντά στο γκολ, χωρίς ο ίδιος να το πετύχει. Έτσι και στο 18' ο ίδιος μπαίνει στην μεγάλη περιοχή διαγώνια αριστερά, πιάνει ένα σουτ, δεν μπλοκάρει σωστά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού και καταφέρνει να το εκμεταλλευτεί από κοντά ο Τσιρίνος με πλασέ για το 1-0. Οι Αγρινιώτες «ξεθάρεψαν» και δειλά δειλά πατούσαν περιοχή, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 39' με τον Κολοβό να δίνει μία ασσίστ στον Σενγκέλια και αυτός υπό πίεση σούταρε υποδειγματικά για το 1-1.

Β' Ημίχρονο

Ένα 45λεπτο με πρωταγωνιστές τα πέναλτι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και με καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που μετουσιώθηκε σε πέναλτι στο 59' , το οποίο ανέλαβε ο Μπαριέντος αλλά να μην σκοράρει με τον Στεργιάκη να λέει «όχι» σε φοβερή επέμβαση πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Δεν πέρασαν πολλά λεπτά και ο Παναιτωλικός κερδίζει το δικό του πέναλτι στο 66', κάνοντας το 1-2 με τον Ζοάο Πέδρο να κερδίζει τον Κλέιμαν. Η νίκη φαίνεται να έρχεται πια, αφού στο 72' ο Μαλλής με τρομερή προβολή έπειτα από εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι για το 1-3. Ένα ακόμη τέρμα στην αναμέτηρη με τον Μεσκίδα στο 90+6' να εκτελεί απευθείας φάουλ από τα 25 περίπου μέτρα και στέλνοντας πρώτα την μπάλα στο δοκάρι και έπειτα στο βάθος της εστίας ήλπιζε μήπως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code